ttttt1405-06-201405-06-30bool(false) 1405-06-201405-06-30bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 30 شهريور 1405 - شماره 5515
 


امروز : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

Today : Mon, September 21, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139484 تاریخ انتشار:  1403-06-17 - 10:27 تعداد بازدید:  178
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ستاد سفر کشور اعلام کرد
همدان جزو شلوغ‌ترین شهرهای مسافرپذیر تعطیلات

نویسنده : مریم مقدم

گردشگری


اقامتگاه‌های رسمی استان ۹۸درصد تکمیل ظرفیت شدند
آمار بازدید از هگمتانه پس از جهانی شدن 100درصد افزایش داشت

 

در تعطیلات هفته‌ای که گذشت ( از 11شهریورماه 1403 تا 16 شهریورماه ) آمار قابل توجهی از سوی ستاد سفر کشور و امور موزه‌های استان اعلام شد . در این آمار رسمی آمده است،  همدان در ردیف شلوغ‌ترین شهرهای مسافرپذیر کشورو اقامتگاه‌های رسمی استان تا ۹۸درصد تکمیل ظرفیت شدند. در بین آمارهای بازدید نیز اعلام شد آمار بازدید از هگمتانه پس از جهانی شدن 100درصد افزایش پیدا کرد و آرامگاه بوعلی سینا همچنان درصدر بازدیدهای استان جایگاه خود را حفظ کرد.

اقامت در بیش از ۱۰استان به مرز اشباع رسید

دبیر ستاد سفر در گفت‌وگو با رسانه‌ها روز گذشته از ازدحام مسافر در استان‌های خراسان رضوی، گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی، کردستان، ‌اردبیل و همدان خبر داد و گفت: ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی و حتی مدارس تجهیزشده در بیش از ۱۰استان به مرز اشباع رسیده است و مردم بدون رزرو قطعی اقامتگاه به هیچ‌وجه مسافرت نروند.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی و دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره آخرین وضعیت سفر در تعطیلات بلند شهریورماه ۱۴۰۳ توضیح داد: سمت وسوی سفرها در هفته‌های پایانی شهریورماه مشابه تعطیلات نوروز است؛ سفرها در حجم بالا درحال انجام است. تا کنون حدود 4میلیون مسافر وارد استان خراسان رضوی و شهر مشهد شده‌اند و استان‌های گیلان و مازندران نیز با حجم قابل توجهی از مسافران مواجه شده‌اند.

اقامتگاه های  همدان 98درصد تکمیل بودند

سید مصطفی فاطمی وضعیت سفر و اقامت در دیگر استان‌ها را این‌گونه تشریح کرد: اقامتگاه‌های رسمی استان‌های کردستان، اردبیل و همدان تا ۹۸درصد تکمیل ظرفیت شده‌اند. حدود ۹۵ تا ۹۶درصد ظرفیت استان‌های قزوین و زنجان تکمیل شده است.

ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی استان‌های گلستان و ایلام تا ۹۰درصد، لرستان و کرمانشاه تا ۸۵درصد، خراسان‌های شمالی و جنوبی نیز بین ۴۵ تا ۵۰درصد تکمیل شده است.

فاطمی اضافه کرد: ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی (شامل هتل، هتل آپارتمان، هتل بوتیک، مهمانپذیر و بومگردی) در شهر مشهد به طور تقریبی تا مرز ۱۰۰درصد تکمیل شده است، ظرفیت مدارس که برای پذیرش مسافر آماده شده بودند نیز تکمیل شده است و شهرداری مشهد درحال آماده‌سازی محل‌هایی برای کمپینگ مسافران است. با این شرایط به مردم توصیه جدی می‌شود بدون رزرو قطعی محلی برای اقامت به این شهر سفر نکنند.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر همچنین وضعیت سفر و اقامت در دیگر استان‌ها را این‌گونه تشریح کرد: اقامتگاه‌های رسمی استان‌های کردستان، اردبیل و همدان تا ۹۸درصد تکمیل ظرفیت شده‌اند. حدود ۹۵ تا ۹۶درصد ظرفیت استان‌های قزوین و زنجان تکمیل شده است. ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی استان‌های گلستان و ایلام تا ۹۰درصد، لرستان و کرمانشاه تا ۸۵درصد، خراسان‌های شمالی و جنوبی نیز بین ۴۵ تا ۵۰درصد تکمیل شده است.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره تکمیل ظرفیت هتل‌ها این توضیح را داد که برخی از هتل‌ها در زمان پیک سفر، گاهی به ظرفیت تخت‌های خود اضافه می‌کنند، به طور مثال اگر هتلی ۲۰۰ تخت اقامتی داشته باشد در پیک یک تعداد تخت دیگر اضافه می‌کند و وقتی ما اعلام می‌کنیم ۱۰۰درصد ظرفیت هتلی تکمیل شده است، براساس ظرفیت اولیه و ثابت آن هتل است. بنابراین ممکن است برخی هتل‌ها با وجود اعلام اشباع ظرفیت اقامتگاه‌های استان، چند تخت خالی داشته باشند اما ضرورت دارد پیش از حرکت به سمت مقصد اقامتگاه مدنظر رزرو شود تا مشکلی پیش نیاید.

وی یادآور شد: در رصد وضعیت اقامتگاه‌های رسمی، خانه مسافرها و خانه‌های اجاره‌ای شمارش نشده‌اند و توصیه می‌شود مسافران هنگام رزرو این اقامتگاه‌ها برای پیشگیری از بروز هر نوع مشکلی، تأییدیه و رسید رزرو آن خانه‌ اجاره‌ای را داشته باشند.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی سپس، سامانه ۰۹۶۲۹ را برای دریافت اطلاعات مراکز خدماتی گردشگری و همچنین ثبت شکایت‌ها و مشکلات احتمالی اعلام کرد.

آرامگاه بوعلی در صدر بازدیدها

مدیر امور موزه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در گفت‌وگو با همدان پیام گفت : در روزهای پر مسافر شهریورماه 1403 هگمتانه در ردیف جاذبه‌های پرمسافر قرار گرفت .

 امیرحسین فریبا به آمار بازدیدهای پایگاه هگمتانه در 15روز نخست سال۱۴۰۲ 01/06/1402 تا تاریخ 15/06/1402 اشاره کرد و گفت: تعداد بازدیدکنندگان در تاریخ یاد شده ۶هزار و۷۳۴نفر بوده است و پس از ثبت جهانی این مجموعه در 15روز نخست سال جاری از تاریخ 01/06/1403 تا تاریخ 15/06/1403 آمار بازدیدکنندگان  ۱۳هزار و۴۰۵ نفر شد که با این مقایسه متوجه می‌شویم  این آمار به‌صورت صددرصد افزایش داشته است .

فریبا آمار بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی این اداره کل را از ابتدای سال 1402  تا ۱۵شهریورماه ۱۴۰۲،  ۳۶۵هزار و۶۶۵ نفر اعلام کرد و گفت : این آمار در این بازه زمانی  به ۴۲۸هزارو۳۴۷ نفر با رشد ۱۷درصدی بوده است .وی همچنین تأکید کرد: موزه و آرامگاه بوعلی سینا با ۱۷۲هزارو۱۳۰بازدید کننده در صدر این بازدیدها بوده است.

امیرحسین فریبا افزود: استان همدان دارای ۲۱موزه است که 8 موزه با نظارت مستقیم میراث فرهنگی در همدان و ۱۳موزه به صورت مشارکتی در استان اداره می‌شود.

مسئول امور موزه‌ها و بنا‌های تاریخی استان همدان گفت: استان همدان دارای هزار و ۷۵۲ اثر تاریخی، فرهنگی و جاذبه‌های طبیعی است که آن را به جایگاه ویژه و مهمی در صنعت گردشگری تبدیل کرده است. فریبا تأکید کرد: با توجه به این اهمیت، هزار و4 اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

 




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com