ttttt1405-05-071405-05-17bool(false) 1405-05-071405-05-17bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 17 مرداد 1405 - شماره 5480
 


امروز : شنبه ، 17 مرداد 1405

Today : Sat, August 8, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  148507 تاریخ انتشار:  1405-05-17 - 19:12 تعداد بازدید:  0
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پایان انتظار برای استخر بانوان رزن
پروژه ۱۹ساله به خط پایان نزدیک شد

گردشگری

علی حقیقی در این دیدار با اشاره به روند اجرای طرح‌های عمرانی ورزشی در شهرستان‌های رزن و درگزین، گفت: تکمیل استخر بانوان رزن به مراحل پایانی رسیده و تلاش می‌کنیم با تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه هرچه زودتر به بهره‌برداری برسد.
 مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان افزود: عملیات اجرایی این استخر از محل اعتبارات ملی آغاز شده و اکنون بخش عمده‌ای از مراحل اجرایی آن به پایان رسیده است.
وی اظهار کرد: بهره‌برداری از این مجموعه، علاوه بر توسعه سرانه فضاهای ورزشی، زمینه افزایش دسترسی بانوان به امکانات استاندارد ورزشی و ارتقای شاخص‌های سلامت و نشاط اجتماعی را فراهم می‌کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با اشاره به آسیب‌های وارد شده به استخر رزن در جریان جنگ اخیر، گفت: برآورد خسارت انجام شده و پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبار بازسازی این مجموعه از مراجع ذیربط ادامه دارد.
حقیقی همچنین با بیان اینکه سالن ورزشی انقلاب رزن نیازمند اجرای عملیات بهسازی است، افزود: با تخصیص منابع مالی، روند بازسازی و بهبود شرایط این مجموعه نیز آغاز خواهد شد.
وی توسعه ورزش در شهرستان درگزین را از برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان برشمرد و گفت: تشکیل هیأت بسکتبال این شهرستان و حمایت از برنامه‌های ورزش همگانی از جمله اقداماتی است که با همکاری مسئولان محلی دنبال خواهد شد.
نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی، خواستار تسریع در بازگشایی استخر رزن شد و گفت: این مجموعه تنها استخر شهرستان است و مردم انتظار دارند هرچه سریع‌تر امکان استفاده مجدد از آن فراهم شود.
سید ابوالحسن مصطفوی غمام افزود: برای بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه محرومیت‌زدایی و جهادی نیروی زمینی ارتش در اجرای طرح‌های عمرانی و ورزشی منطقه رایزنی‌های لازم انجام شده و امیدواریم از این ظرفیت در تکمیل پروژه‌های شهرستان‌های رزن و درگزین استفاده شود.
وی همچنین آمادگی خود را برای پیگیری تأمین اعتبار و بهسازی سالن ورزشی انقلاب رزن اعلام کرد.
در این نشست بر تسریع در تکمیل طرح‌های عمرانی ورزشی، تأمین منابع مالی مورد نیاز، رفع کمبودهای زیرساختی و توسعه فعالیت‌های ورزشی در شهرستان‌های رزن و درگزین تأکید شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com