ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : پنجشنبه ، 22 مرداد 1405

Today : Thu, August 13, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  143259 تاریخ انتشار:  1404-03-10 - 08:47 تعداد بازدید:  199
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در نشست هماهنگی معاون گردشگری همدان با دفاتر خدمات مسافرتی مطرح شد
تأکید بر نقش محوری دفاتر در معرفی ظرفیت‌های استان در رویداد بین‌المللی

گردشگری


نصرا... طاقتی احسن- همدان‌پیام: نشست هماهنگی رویداد بین‌المللی گردشگری سلامت با حضور معاون گردشگری استان همدان، دبیر اجرایی رویداد بین‌المللی گردشگری سلامت، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان، و جمعی از مدیران دفاتر خدمات مسافرتی در محل دبیرخانه این رویداد برگزار شد.

در این نشست، علی خاکسار با اشاره به ظرفیت‌های غنی استان در حوزه گردشگری سلامت، بر ضرورت نقش‌آفرینی جدی دفاتر خدمات مسافرتی تأکید کرد و گفت: همدان با برخورداری از جاذبه‌های طبیعی، امکانات درمانی و اقلیمی منحصربه‌فرد، توان تبدیل‌شدن به یکی از مقاصد برتر گردشگری سلامت در کشور را دارد. این همایش بین‌المللی فرصتی استثنایی برای معرفی این توانمندی‌ها و جذب گردشگران داخلی و خارجی در حوزه سلامت خواهد بود.

وی با تأکید بر برگزاری نمایشگاه جانبی این رویداد، حضور هدفمند دفاتر در این بخش را کلید موفقیت دانست و گفت: دفاتر خدمات مسافرتی باید با برنامه‌ریزی دقیق، پکیج‌های تخصصی و ارائه خدمات متنوع، نقش خود را در این مسیر ایفا کنند. نمایشگاه جانبی ویترینی برای نمایش توانمندی‌های استان است.

در ادامه، محمد فیضی، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی استان همدان، نیز ضمن اعلام حمایت کامل از این رویداد، گفت: دفاتر استان با رویکردی برنامه‌محور در این همایش شرکت خواهند کرد. همچنین رایزنی‌هایی برای دعوت و حضور بیش از ۳۰ نفر از مدیران و رؤسای انجمن‌های دفاتر مسافرتی سراسر کشور در حاشیه این رویداد صورت گرفته که می‌تواند بسترساز همکاری‌های بین‌استانی و ملی شود.

وی افزود: تعامل بخش خصوصی و دولتی، کلید موفقیت چنین رویدادهایی است و دفاتر خدمات مسافرتی استان آمادگی دارند با تمام توان در این مسیر حرکت کنند.
 در این نشست، مدیران دفاتر نیز نظرات و پیشنهادهای خود را برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه جانبی و افزایش بازدهی مشارکت‌ها ارائه دادند.

در پایان، علی خاکسار از هم‌افزایی شکل‌گرفته میان بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی ابراز رضایت کرد و گفت: با همدلی و همکاری، می‌توان همدان را به جایگاهی شایسته در گردشگری سلامت کشور رساند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com