ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : شنبه ، 17 مرداد 1405

Today : Sat, August 8, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116184 تاریخ انتشار:  1399-12-10 - 07:00 تعداد بازدید:  295
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مجالی برای ارتباط فعالان گردشگری و صنایع دستی در یکسالگی کرونا
آژانس های مسافرتی همدان به نمایشگاه نیامدند

گردشگری


 چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی با تمام انتقاداتی نسبت به برگزاری آن وجود داشت، برگزار شد.
در این رویداد با آنکه عنوان انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی همدان روی کانتر اصلی غرفه همدان نقش بسته بود اما خبری از آنها نبود .
هیچ یک از دفاتر خدمات مسافرتی همدان حتی برای برقراری تعامل با همکاران خود  در این رویداد  حاضر نشدند . چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی در حالی برگزار شد که پیش از برگزاری انتقادات زیادی نسبت به شرایط برگزاری در بحران کرونا نسبت به آن وجود داشت و با وجود تمام این انتقادات مسئولان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصمیم گرفتند ریسک برگزاری را بپذیرند و تحت هر شرایطی این نمایشگاه را برگزار کنند.
سه شنبه 5 اسفندماه اولین روز برگزاری نمایشگاه گردشگر و صنایع دستی بود. به دنبال حضور مسئولان مربوطه، ازدحام غیرقابل کنترلی در نمایشگاه به وجود آورد که در همان ابتدای امر رسانه‌ها را به انتقاد از نحوه برگزاری و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی وا داشت. اما دور از انصاف بود تا به واسطه روز اول، کلیت نمایشگاه زیر سوال برود.
روز دوم برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی نسبت به روز اول تعداد مخاطبان و شرکت‌کنندگان در نمایشگاه به میزان زیادی کاهش پیدا کرد  و برای در ورودی هر یک از چهار سالن برگزاری نمایشگاه گیت‌های ضدعفونی کننده تعبیه شد و مسئولان بهداشتی ضمن تب سنجی نسبت به استفاده از ماسک به مخاطبان نمایشگاه تذکرات لازم را می‌دادند. هر چند که این افراد نسبت به کم بودن نفرات حاضر برای چک کردن مخاطبان گلایه‌هایی داشتند، چرا که اگر تعداد افراد حاضر در نمایشگاه افزایش پیدا کند دیگر با این تعداد برای کنترل ورودی‌سالن‌ها نمی‌توان عملکرد مناسبی را شاهد بود. شاید یکی از دلایل اصلی کاهش مخاطبان در روز دوم برگزاری جشنواره عدم تبلیغات کافی برای حضور مخاطبان و اقدام به اخذ بلیت 20 هزار تومانی برای ورود به نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی بود.  این اقدامات هم بیشتر در راستای کاهش جمعیت در نمایشگاه و برگزاری آن به صورت تخصصی تر بود. اما سوال اینجاست که وقتی یک نمایشگاه به‌دنبال برگزاری با حداقل ظرفیت است، چرا باید مبلغ اخذ شده از غرفه‌داران حاضر در نمایشگاه برای برپایی غرفه افزایش پیدا کند. در واقع به نظر میرسد به جای حمایت دولت از فعالان بخش مرتبط یه گردشگری و صنایع دستی ، آسیب دیدگان اصلی ناشی از کرونا ، همزمان با برگزاری نمایشگاه، غرفه‌داران حاضر به دلیل پرداخت هزینه در معذورات مالی هم قرار گرفتند . این فعالان حوزه گردشگری یک سال را با زیان‌های ناشی از کرونا پشت سر گذاشته‌اند و حالا به امید برطرف شدن بخشی از زیان‌های خود در این نمایشگاه حاضر شده‌اند و امیدوارند شرایط در نوروز به گونه‌ای پیش رود که بخشی از ضررهایشان جبران شود. برخی دیگر از این فعالان در راستای معرفی جاذبه‌های توریستی مناطقی آمده بودند که تاکنون تلاش زیادی برای معرفی آنها نشده‌ است، حداقل انتظار آنها از نمایشگاه این است که بتوانند پتانسیل‌های اقامتی و گردشگری منطقه خود را به اول به مخاطب عام و بعد به فعالان حرفه‌ای تر حوزه گردشگری معرفی کنند، اما بخش اول یعنی مخاطب عام در آن نمایشگاه حضور ندارد و اصلا امکان حضورش هم فراهم نیست. در نهایت می‌توان گفت هنوز مشخص نیست فعالان عرصه گردشگری و صنایع دستی چه بهره‌ای  از حضور در این رویداد خواهند برد ؟
 چرا که هنوز مشخص نیست اصلا سفری در نوروز برقرار باشد یا نه و البته مخاطب عامی که وجود ندارد! از طرف دیگر همچنان خطر ابتلا به کرونا، غرفه‌داران این نمایشگاه را بیش از مخاطبان تهدید می‌کند و در صورت ابتلا و گشترش ویروس در این نمایشگاه امکان انتقال آن به سراسر کشور وجود دارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com