ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم
 


امروز : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

Today : Mon, August 24, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  143404 تاریخ انتشار:  1404-03-21 - 12:45 تعداد بازدید:  253
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان تاکید کرد
لزوم توجه به ظرفیت‌های طب سنتی در همدان

گردشگری


 سومین کنفوبیشن گردشگری سلامت، صبح امروز با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دبیرکل اکو، معاون سیاسی دفتر ریاست جمهوری، معاونین وزارت بهداشت و میراث فرهنگی و فعالان حوزه سلامت و گردشگری و مهمانان داخلی و خارجی در سالن شهدای استانداری همدان آغاز به‌کار کرد.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در آیین افتتاحیه این رویداد، ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان، بر اهمیت این رویداد در معرفی توانمندی‌های تاریخی، فرهنگی و درمانی همدان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه این نشست برای نخستین‌بار در استان برگزار می‌شود، گفت: برگزاری چنین رویدادی بیانگر نگاه هوشمندانه و سلیقه‌ مثبت مدیران استان، به‌ویژه استاندار محترم و مسئولان ملی، در بهره‌برداری از ظرفیت‌های مغفول همدان است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به پیشینه تاریخی و تمدنی استان افزود:
گردشگرانی که به ایران سفر می‌کنند، غالباً افرادی فرهیخته و فرهنگ‌دوست هستند. کسانی که در جست‌وجوی تمدن، فرهنگ اصیل، و تاریخ بشری هستند، انتخابی درست و هوشمندانه انجام داده‌اند؛ چراکه همدان با قدمتی بیش از ۲۷۰۰ سال، یکی از کانون‌های مهم تمدنی ایران‌زمین به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به برخی منابع تاریخی درباره بنیان‌گذاری همدان توسط نوادگان حضرت نوح(ع)، اظهار داشت: همدان نماد اصالت و ریشه‌داری ملت ایران است و این پیشینه، بر روحیه انسانی، اندیشه متعالی و وجدان بیدار مردم این سرزمین تأثیرگذار بوده است.

آیت‌الله شعبانی با اشاره به جایگاه همدان در حوزه سلامت و طب سنتی گفت:شهر همدان، به واسطه حضور شخصیت‌هایی همچون بوعلی‌سینا، از دیرباز مرکز مهم علمی و درمانی بوده و ظرفیت آن برای تبدیل‌شدن به قطب بین‌المللی طب سنتی وجود دارد.

وی ادامه داد: در برخی متون تاریخی، از همدان با تعبیر شهر طب یاد شده است. جای آن دارد که مسئولان حوزه سلامت و گردشگری، نسبت به ثبت جهانی همدان به‌عنوان مرکز طب سنتی، اقدام جدی‌تری انجام دهند.

نماینده ولی‌فقیه با اشاره به دیدگاه حکمای ایران‌زمین درباره اهمیت سلامت، افزود:
یکی از حکمای ایران پیش از اسلام گفته است اگر چیزی بالاتر از حیات انسان باشد، آن سلامت است. این نگاه، که بعدها با ظهور اسلام تقویت شد، ریشه در تمدن این ملت دارد.

آیت‌الله شعبانی از تلاش‌های خیران و پزشکان استان همدان در حوزه سلامت قدردانی کرد و به نام‌هایی همچون شهید مدنی و مرحوم حجازی اشاره کرد که با راه‌اندازی درمانگاه‌های خیریه، نقش مؤثری در ارتقای خدمات سلامت در استان داشته‌اند.

او همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گیاهان دارویی در همدان، بر لزوم توسعه گردشگری سلامت با تکیه بر دانش طب سنتی و تجربیات بومی تأکید کرد و گفت: امیدواریم این رویداد، مقدمه‌ای برای معرفی همدان به‌عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری سلامت در سطح ملی و بین‌المللی باشد.


 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com