ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 15 مرداد 1405 - شماره 5479-D
 


امروز : جمعه ، 16 مرداد 1405

Today : Fri, August 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  136731 تاریخ انتشار:  1402-11-25 - 14:45 تعداد بازدید:  214
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گردشگری اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد

گردشگری


 رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: گردشگری باید اولویت همه دستگاه‌های اجرایی باشد.

حمید بادامی‌نجات در دومین روز از نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران و در حاشیه بازديد از غرفه استان همدان، بیان کرد: این نمایشگاه یکی از رویدادهای خوب در حوزه گردشگری و بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت‌های همدان است.

وی با اشاره به اینکه امسال غرفه استان بسیار خوب طراحی شده که نشان‌ از برنامه‌ریزی دارد،‌ افزود: امیدواریم از جنبه محتوایی نیز به مرحله مطلوب برسیم تا از ظرفیت‌های گردشگری همدان بهترین بهره را ببریم.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه گردشگری اولویت اول همدان است، تصریح کرد: همدان ظرفیت‌های زیادی در صنعت گردشگری دارد بنابراین گردشگری باید اولویت همه دستگاه‌های اجرایی باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان‌، ادامه داد: در زمینه جذب و ماندگاری گردشگر باید فرهنگ‌سازی انجام دهیم و مردم به تأثیر مثبت این موضوع پی ببرند.

وی با اشاره به اینکه در ابتدا باید همدانی‌ها بپذیرند که گردشگری اولویت اول همدان است و سپس این موضوع را به دیگران ثابت کنیم، گفت: گردشگری همدان رو به جلو حرکت می‌کند و این روند باید ادامه‌ داشته باشد.

بادامی‌نجات در پایان بر لزوم جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری همدان تأکید کرد و افزود: مجموعه‌های مرتبط باید بسته‌های سرمایه‌گذاری تهیه و عرضه کنند تا در این زمینه بیش از پیش موفق شویم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com