| سه شنبه - 24 شهريور 1405 - شماره 5510 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 149217 |
تاریخ انتشار: 1405-06-18 - 11:05 |
تعداد بازدید: 0 |
|
|
|
|
توضیحات دادستان همدان درباره اقدام به خودسوزی یک جوان
گزارش
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان درباره حادثه رخداده برای یک جوان در میدان امام (ره) همدان، توضیحاتی ارائه کرد.
عباس نجفی با اشاره به این حادثه، اظهار کرد: برابر بررسیهای اولیه، جوانی حدود ۲۶ ساله که سابقه مشکلات روحی و روانی داشته است، اقدام به خودآسیبرسانی کرده که با حضور بهموقع مأموران، از ادامه این اقدام جلوگیری و فرد بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شد.
دادستان همدان افزود: این فرد پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، بهصورت سرپایی تحت مداوا قرار گرفت و با توجه به ضرورت ادامه روند درمان، دستورات لازم برای بستری و تکمیل فرآیند درمان وی در بیمارستان سینا صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی دادگستری استان، وی تأکید کرد: موضوع از سوی مراجع ذیربط در حال پیگیری است و اقدامات لازم با هدف حفظ سلامت و تأمین امنیت فرد انجام شده است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|