ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 25 مرداد 1405 - شماره 5485
 


امروز : دوشنبه ، 26 مرداد 1405

Today : Mon, August 17, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140006 تاریخ انتشار:  1403-07-23 - 08:24 تعداد بازدید:  190
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دهه معارفه

یادداشت


 از معارفه استاندار همدان ده روز گذشت و در این دهه استان با استاندار دولت چهاردهم اداره شد.

البته آن چنان که معمول است در این دهه بیشتر وقت استاندار در جلسه با مدیران گذشت و خلاصه اخبار آن هم توسط روابط عمومی استانداری منتشر شد.

اخباری که در آن استاندار بیشتر بر کلیات در بیان دیدگاه خود تأکید دارد و نشان می‌دهد استاندار در حال تدارک علمی برای آغاز برنامه‌ریزی توسعه استان و ارزیابی مدیران است تا با انتخاب مدیرانی توانمند بتواند توسعه استان را تسریع کند.

در این روند استاندار همانند یک مدیر حرفه‌ای در آرامش، به دور از استرس و عجله فرصت گفت وگو به مدیران فعلی و افراد متمایل به مدیریت در استان را داده تا با مطالعه و مشورت بتواند تیم مدیریتی دولت چهاردهم را توانمندتر از مدیران دولت قبل انتخاب و این تیم را در راستای اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم هدایت کند.

در ده روز گذشته انتظار بود استاندار حداقل چند پست مدیریتی که اکنون در استانداری خالی است و مدیری ندارد را با انتصاب مدیر از بی سرو سامانی خارج کرده و با این انتصابات پیام پیگیری تغییر و تحول را به جامعه منتقل کند.

اما استاندار ترجیح داده به همین میزان اندک هم با عجله در تغییرات مدیریتی ورود نکند و با آن که جامعه و طرفداران انتظار تغییر برخی مدیران با تابلو دولت قبل که نارضایتی مردم از آنها ارزیابی عملکرد درباره آنها را بی‌معنی می‌کند، دارند، اما گفته می‌شود استاندار از آنها هم رزومه خواسته تا بر اساس رزومه درباره ماندن یا رفتن آنها قضاوت کند.

این رفتار استاندار و احتمال قضاوت بر اساس رزومه و انتخاب مدیران، طرفداران دولت را که به دلیل سیاست خالص‌سازی همواره طرد شده‌اند، نگران کرده که در تیم مدیریتی دولت چهاردهم باز هم دیده نشوند و رزومه‌بازان که می‌توانند آنچه را هم نیستند در رزومه بیاورند، آن چنان که دیده شده، باز هم در مدیریت‌ها جولان بدون عملکرد و شعاری دهند.

به هر حال به استاندار باید اعتماد کرد و از طولانی شدن زمان مطالعه و شناخت نگران نشد.

هر چند نخستین انتصابات استاندار نشان خواهد داد که مطالعات وی در انتصابات به چه اندازه در راستای انتظارات از وی برای انجام تغییر و تحول استان بوده و توانسته امید را در جامعه نسبت به تحول احیا کند یا ناامیدی را افزایش داده است.

در اینجا باید در نظر داشت که کندی حرکت دولت سبب شده که سخنگوی دولت در واکنش به آن بگوید؛ "اصلاح امور کار سرعتی نیست. برگشت و اصلاح به جایی که باید در آن منافع ملی هم مدنظر قرار بگیرد، نیازمند این است که جامعه مقداری صبورتر باشد. خیلی از موضوعات دکمه ندارد که بزنیم و برگشت پیدا کرده و متوقف شود و یک فرآیند و جریان باید سپری شود."

با این اوصاف ممکن است آنچه در ده روز نخست صدارت استاندار در همدان طی شد ادامه داشته باشد و آن چنان که انتظار می‌رود، دیدار با کارشناسان نیز به آن اضافه شود اما این روند طولانی نخواهد بود و نمی‌توان دهه‌ها در معارفه ماند.

پیش‌بینی می‌شود؛ ده روز دوم کاری استاندار با تغییرات مدیریتی هر چند اندک در همدان همراه باشد تغییرا‌تی که می‌تواند با حاشیه همراه شود یا حوزه نفوذ دولت در استان را افزایش دهد و به ایجاد تعادل سیاسی و افزایش امید به تحول در استان کمک کند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com