ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  100868 تاریخ انتشار:  1398-08-04 - 10:03 تعداد بازدید:  499
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حماسه پنجم آبان 57 کبودراهنگ برای همیشه جاودان خواهد ماند

نویسنده : اکرم حمیدی

یادداشت



 روز پنجم آبان 1357 در کبودراهنگ حماسه‌ای بزرگ خلق شد که هرگز فراموش نخواهد شد و نسل به نسل و سینه به سینه این حماسه بزرگ جاودان خواهد ماند.
در روز پنجم آبان 57 هنوز 104 روز مانده به پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مردم شجاع کبودراهنگ در قیام علیه حکومت پهلوی با نادیده گرفتن تهدیدات نیروهای نظامی وقت قیامی خونین برپا کردند و پنج شهید به نام‌های علی‌قلی عاشوری، عمران کردی، محمد دلاکی، علی مسلم‌خانی و محمد شعاعی را تقدیم انقلاب کردند و چندین نفر نیز مجروح شدند.
و کار تا جایی پیش رفت که در 7 آبان 57 امام خمینی(ره) در سخنرانی  جمع ایرانیان مقیم فرانسه در نوفل لوشاتو کشتار 5 آبان کبودراهنگ را مژده نزدیکی انقلاب اسلامی اعلام کرد و به رژیم گوشزد کرد که دیگر کارش تمام شده، چون انقلاب به دهات و شهرهای کوچک کشیده شده و هیچ کس جلودار این حرکت انقلابی مردم نیست.
آنچه مسلم است کبودراهنگ در طول تاریخ همواره استکبارستیز بوده و در مقابل استعمار و استکبار ایستادگی کرده و با تقدیم 5 شهید در 5 آبان 57 و بیش از 600 شهید دفاع مقدس گویای این واقعیت بوده است.
پنجم آبان 57 تنها سالروز قیام حماسی و ظلم برانداز مردم کبودراهنگ نیست بلکه اتفاق بسیار مهمی برای کشور عزیزمان ایران اسلامی به شمار می رود و افتخاری بزرگ برای نسل امروز است.
بنابراین امروزه در حالی که مردم  ایران اسلامی از سوی رسانه‌های خارجی مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفته‌اند باید با زنده نگه داشتن نام و یاد خاطره شهدا در برابر دشمنان قسم خورد ه ایستادگی کنند تا این انقلاب به اهداف والای خود برسد.
در پایان لازم به ذکر است که مردمان کبودراهنگ از مسئولان کشوری و استانی انتظار دارند که نگاه ویژه‌ای به این شهرستان داشته باشند چرا که آنها مردمانی ولایی، شهید پرور و انقلابی هستند و همیشه پشتیبان اسلام و انقلاب و نظام بوده‌اند ولی متأسفانه این شهرستان جز شهرستان های محروم به شمار می‌رود و همچنان نام محرومیت را به یدک می‌کشند و توسعه و پیشرفت چشمگیری حاصل نشده و مردم از بسیاری از امکانات بی‌بهره‌ان و به خوبی حق آنها ادا نشده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com