ttttt1405-05-141405-05-24bool(false) 1405-05-141405-05-24bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 24 مرداد 1405 - شماره 5484
 


امروز : شنبه ، 24 مرداد 1405

Today : Sat, August 15, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137037 تاریخ انتشار:  1402-12-19 - 07:00 تعداد بازدید:  162
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

همگرایی برای توسعه

یادداشت


 نتیجه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی‌در همدان بیش و پیش از هر چیز نویدبخش همگرایی و هماهنگی بین نمایندگان در دوره جدید است که در دوره‌های گذشته نه تنها خیلی نمود نداشته، بلکه در مواقعی فاصله بین دو نماینده بسیار محسوس بوده است.

هماهنگی و وحدت بین مسئولان اعم از نمایندگان و مدیران اجرایی از جمله ضرورت‌های توسعه است و چنانچه آسیب ببیند و دست اندرکاران امور جامعه نتوانند هماهنگ عمل کنند، موانع متعددی در مسیر پیشرفت ایجاد خواهد شد.

اختلافات نمایندگان نیز پیامدهای زیادی در پی دارد و باعث خواهد شد که روند پیگیری‌ها به درستی پیش نرود و در نتیجه هم حوزه‌های انتخابیه و هم استان دچار مشکلاتی شود.

این در حالی است که هماهنگی و همگرایی بین نمایندگان شهرستان‌ها و در سطح بالاتر استان، زمینه‌ها و فرصت‌های مناسب و ارزشمندی را برای پیگیری مسائل و مشکلات مردم و رفع موانع توسعه ایجاد خواهد کرد.

البته این هماهنگی‌ها نباید محدود به یک حوزه انتخابیه شود، بلکه ما شاهد مجمع نمایندگان هماهنگ باشیم تا توسعه همه جانبه استان در مسیر حقیقی خود قرار گیرد و اهداف مورد نظر محقق گردد.

بر این اساس انتظار می‌رود هماهنگی و همگرایی ایجاد شده در بین نمایندگان به گونه‌ای ملموس و واقعی خود را نشان دهد و ما در مجلس آتی شاهد آن باشیم هریک از نمایندگان فارغ از سلایق و دیدگاه‌های شخصی خود، با مبنا قرار دادن منافع مردم و اولویت‌های اصلی استان برای توسعه، تلاش کنند.

فراموش نکنیم که بخشی از مشکلات موجود و شکل‌گیری موانع متعدد در مسیر اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف برای پیشرفت شهر و دیارمان به خاطر هماهنگی نبودن نمایندگان بوده که آسیب آن متوجه مردم شده است.

امروز دیگر چنین مانعی در همدان دیده نمی‌شود و نمایندگان منتخب هماهنگ با یکدیگر نشان می‌دهند و این به معنای نوعی همگرایی در دوره جدید برای توسعه است که امیدواریم آثار آن را مردم به شکل واقعی مشاهده کنند و چالش اختلاف بین نمایندگان از بین رفته باشد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com