ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  117937 تاریخ انتشار:  1400-03-12 - 08:31 تعداد بازدید:  262
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

توسعه متوازن انتخاباتی

یادداشت


۱- سرانجام تکلیف داوطلبان انتخابات اولین میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ مشخص شد تا داوطلبان کرسی وسیع‌ترین حوزه انتخابیه استان رقبای هم را بشناسند.
حضور ۳۷ داوطلب و تایید صلاحیت بیش از نیمی از افراد ثبت‌نام کننده حکایت از شلوغی این حوزه انتخابیه دارد.

۲- شلوغی حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ در شرایطی است که بسیاری از افراد شاخص که قصد داوطلبی داشتند در تحولات ، تصمیمات و رایزنی‌های قبل از ثبت نام از داوطلبی منصرف شدند.
اگر این افراد هم در میدان مانده بودند امروز تعداد داوطلبان بیشتر بود و شرایط شلوغ‌تر می‌شد.

۳- رقابت انتخاباتی برای چند داوطلب انتخابات مجلس در بهار و کبودراهنگ قبل از اعلام اسامی آغاز شده بود و مباحث بسیاری بین طرفداران آنها رد و بدل می‌شود و آنها هم با حضور میدانی خود البته با شخصیت حقیقی و نه داوطلب انتخابات، این فضای رقابتی را حفظ کرده‌اند.
در این فضا بحث برای اثبات داوطلب خود و رد داوطلبان دیگر از سوی طرفداران این داوطلبان در فضای مجازی داغ است و داوطلبان نیز با صدور بیانیه و ... بنا به مناسبت‌ها از جمله اعلام موضع در انتخابات ریاست جمهوری خوراک و شرایط داغ بودن این فضا را فراهم می‌کنند.

۴- در میان داوطلبان، گویی تعدادی برای دریافت تایید صلاحیت آمده‌اند تا با اتکا به آن هم شاید بتوانند در رایزنی انتخاباتی امتیاز دریافت کنند و هم شاید با دریافت این سند ادامه فعالیت سیاسی بهتری داشته باشند.
اکنون این افراد به هدف مورد نظر دست یافته‌اند و پیش‌بینی می‌شود بزودی با انتشار یک بیانیه، صحنه رقابت را ترک کنند.

۵- در بین داوطلبان مباحثی درباره اجماع و کنار کشیدن به نفع داوطلب شناخته‌شده‌تر و ادامه رقابت در ائتلاف با وی نیز مطرح است‌.
این بحث بیشتر در بین داوطلبانی که اصالتا از  یک شهرستان حوزه انتخابیه هستند در رقابت با داوطلبان شهرستان دیگر حوزه مطرح است.
در واقع این اجماع برای این است که داوطلب پیروز از شهرستان آنها باشد تا توجه بیشتری به آن شهرستان داشته باشد و خود را هزینه توسعه آن شهرستان کند.

۶- این تلاش هرچند با قانون منافات ندارد و اشکالی بر آن نیست اما به نفع توسعه متوازن دو شهرستان نیست و رقابت منفی بین دو شهرستان را افزایش خواهد داد.
بهار و کبودراهنگ دو شهرستان استان هستند که یک کرسی نمایندگی در مجلس دارند و هر کس که نماینده این مردم می‌شود باید نماینده هر دو شهرستان باشد و برای توسعه متوازن آنها بکوشد.

۷- تفکیک حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ یک اولویت مهم در توسعه متوازن و افزایش قدرت رایزنی با افزایش کرسی‌های استان در مجلس است و این اولویت باید با همگرایی، وحدت و مطالبه گری پیگیری و به نتیجه برسد.
تا آن زمان لازم است داوطلبان فارغ از شهرستان محل تولد و مباحث بومی و غیر بومی بودن برای توسعه هر دو شهرستان برنامه داشته و برای نمایندگی وسیع‌ترین حوزه انتخابیه استان آمادگی داشته باشن.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com