ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 25 مرداد 1405 - شماره 5485
 


امروز : دوشنبه ، 26 مرداد 1405

Today : Mon, August 17, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137809 تاریخ انتشار:  1403-02-22 - 08:32 تعداد بازدید:  136
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سیاست مدیریتی

یادداشت


 در علم مدیریت هر مدیری باید سیاست مدیریتی خاص خود را داشته باشد، سیاستی که با آن شناخته می‌شود و کارها و عملکرد وی در قالب آن قابل ارزیابی است.

این مهم مدتی است در بخش‌هایی از مدیریت همدان وارونه شده و برخی از مدیران به جای سیاست مدیریتی به مدیریت سیاسی روی آورده‌اند.

در این روش مدیر کار اصلی خود را رها و به سیاسی‌کاری‌‌های معمول روی می‌آورد و از اقدامات تخصصی در حوزه وی خبری نیست.

 این روش در هر2 شکل چه در راستای سیاست‌های حاکم و چه در نقد آن از سوی برخی مدیران استان در حال انجام است.

مدیرانی در استان کار اصلی را رها و به تبلیغ هنجارها و ارزش‌های اصولگرایی روی آورده‌اند، نمره این مدیران هر چند در این بخش بالا باشد اما در حوزه تخصصی که برای مدیریت آن منصوب شده‌اند، سیاست مدیریتی ندارند و این حوزه رها شده است.

بدتر از این دسته مدیران، مدیرانی هستند که کار و فعالیت را رها کرده و خارج از مأموریت‌ها و وظایف به حوزه سیاست وارد شده و با سیاسی کاری موضوعات مبهمی را در رد مدیران بالادستی و دولتی استان مطرح می‌کنند.

این اتفاق در شرایطی است که این اقدام سیاسی در هیچ یک از وظایف این مدیران قابل مشاهده نیست و در سیاست‌های مدیریتی مدیران پیش از آنها در این سمت هم، چنین رفتارهایی نبوده است و این سیاست مدیریتی با آن جایگاه هم‌خوانی نداشته و همین موضوع به پسرفت در توسعه آن بخش، به دلیل سیاسی‌کاری منجر خواهد شد.

در چنین فضایی بر مدیران ارشد است که وظایف مدیران را به آنها یادآوری کرده و به آنها تذکر دهند و اگر نمی‌توانند در راستای تخصص آن حوزه به مدیریت بپردازند، شرایط تغییر مدیریتی و بازگشت آن حوزه به فعالیت حرفه‌ای را فراهم آورند.

البته در این زمینه نباید از کاستی‌ها و نبود انسجام در تیم اطلاع‌رسانی دولت در استان که با سکوت خود در برابر این رفتارها و با بی‌‌اقدامی سبب ادامه این وضعیت در استان شده‌اند و فضایی را ایجاد کرده‌اند که نمی‌توان فضای هم‌افزایی و انسجام مدیریتی در استان را به‌دلیل رفتار غیرحرفه‌ای چند مدیر برداشت کرد، به‌ سادگی عبور کرد.

استاندار همدان در استفاده از خبرنگاران به‌ویژه آنها که سابقه اصولگرایی دارند، در تیم مدیریتی استان کم نگذاشته است و در دستیاری استاندار و مدیر‌کلی، فرمانداری و مدیریت روابط عمومی و دیگر سمت‌های مدیریتی از آنها استفاده کرده است، با این حضور انتظار می‌رود این گروه رسانه‌ای بتوانند منسجم‌تر عمل کرده و در دفاع از اصول مدیریتی و توسعه استان و عملکرد خود پای کار باشند و از مهارت خود به نفع ایجاد فضای آرام و آزاد برای فعالیت حرفه‌ای استفاده کنند.

با این اوصاف اگر در سال آخر فعالیت دولت در استان این حاشیه که در این ماه‌ها پررنگ شده، مدیریت و بی‌رنگ نشود، توسعه استان ضرر خواهد کرد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com