ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  125727 تاریخ انتشار:  1401-05-24 - 08:38 تعداد بازدید:  192
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شکوه هفته دولت با اطلاع رسانی

یادداشت


 1-  روز گذشته استاندار همدان خواستار این شد که در هفته دولت امسال از افتتاح‌ نمایشی طرح‌های مختلف عمرانی، اقتصادی و خدماتی جلوگیری شده و هر پروژه‌ای بلافاصله بعد از بهره‌برداری در مسیر خدمت‌رسانی به مردم قرار بگیرد.
 وی در جلسه‌ بزرگداشت هفته‌ دولت با حضور معاونان و مدیران ستادی استانداری گفته است: در دولت سیزدهم کارها و برنامه های بزرگ و مطلوبی انجام شده است که باید صادقانه اطلاع‌رسانی شود و انعکاس داشته باشد.

2-  این تاکید استاندار همدان با توجه به اتفاقاتی که بعد از افتتاح برخی طرح‌ها در اواخر دولت قبل رخ داد، تاکید به جا و لازمی است تا به عنوان نمونه مدیری با فازبندی نخواهد طرحی مانند مرکز درمان سرطان را افتتاح و پس از آن در انتظار تکمیل فازهای بعدی نشسته و به دنبال تجهیز باشد.
این نوع افتتاح‌ها همچنان که استاندار گفته است تبلیغی و نمایشی است و دستاوردی برای دولت و مردم ندارد و تنها ناامیدی و یاس را در جامعه افزایش خواهد داد.

3-  استاندار همدان در این جلسه رسالت اصحاب رسانه را نیز بازتاب و انعکاس اخبار فعالیت‌ها و افتتاح پروژه‌های بزرگ و موثر عنوان کرده است و از مدیران و مسئولان دستگاه‌های دولتی خواسته است؛ دستاوردها و طرح‌های قابل افتتاح شاخص خود را برای هفته دولت اعلام کنند تا با انعکاس و اطلاع رسانی به موقع از سوی رسانه‌ها، به جامعه امید داده شود.
استاندار بازتاب رسانه‌ای سفر رئیس جمهور به استان را هم بسیار ارزشمند ارزیابی کرده است.

4-  واقعیت اطلاع رسانی از عملکرد دولت این است که بخش اعظمی از آن به اراده و توان مدیران در این امر بستگی دارد زیرا رسانه ها به عنوان نمونه در سفر ریاست جمهوری و موارد مشابه توان و هنرمندی خود را اثبات کرده‌اند.
به همین دلیل انتظار می رود پس از این تاکیدات استاندار ،نحوه  اطلاع رسانی عملکرد دولت از سوی مدیران رصد شده و هر مدیری در این زمینه کم کاری داشت، تدبیری برای او اندیشیده شود.

5-  رسانه‌ها درباره پروژه ها باید اطلاعات کامل داشته باشند تا بتوانند درباره نمایشی یا واقعی بودن بهره‌برداری از آن اعلام نظر کنند و این نظر را مستند به اطلاعات واقعی ارائه شده مطرح کنند.
بارها در استان مشاهده شده که رسانه‌ها به دلیل نمایشی خواندن افتتاح پروژه‌ای با صفت سیاه نمایی و عناوین نادرست دیگر نواخته می شوند و هیچ کس به دنبال برخورد با مدیر کم کار و عاشق شو و نمایش و در اصطلاح شومن نمی رود.

6-  اطلاع‌رسانی تنها از طرح‌ها کافی نیست و بهتر است به همراه اطلاع‌رسانی پیوست‌های لازم یک پروژه و طرح از قبیل پیوست اطلاع‌رسانی، پیوست فرهنگی، پیوست عدالت و پیوست زیست محیطی نیز در اختیار رسانه‌ها برای بررسی قرار بگیرد.
بارها مشاهده شده که پروژه ناقص نیست اما هیچ یک از این پیوست‌ها به ویژه پیوست زیست محیطی را ندارد و در واقع ناقص بوده و مشکلات آن پس از بهره‌برداری شروع می‌شود.   

7-  وقتی قرار باشد مدیری تمام ضوابط را برای افتتاح رعایت کرده و از حرکات تبلیغی و نمایشی به نفع اطلاع‌رسانی کم کند، فضا در استان برای  برخی مدیران که علم مدیریت ندارند و این ضعف را با نمایش و شو‌منی پوشش می دهند، تنگ خواهد شد.
تاکیدات استاندار آغاز خوبی بر اصلاح فرایند افتتاح‌ها از دولت سیزدهم است تا این افتتاح‌ها واقعی بوده و همکاری صحیح در اطلاع‌رسانی این نوع برنامه‌ها با رویکرد درست مدیران به رسانه‌ها و بهره مندی از توان آنها در اولین هفته دولت دولتِ سیزدهم شکل بگیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com