ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 25 مرداد 1405 - شماره 5485
 


امروز : دوشنبه ، 26 مرداد 1405

Today : Mon, August 17, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139717 تاریخ انتشار:  1403-07-04 - 08:50 تعداد بازدید:  148
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شأن مجلس

یادداشت

 
مجلس دوازدهم در شرایطی فعالیت خود را آغاز کرد که کمترین مشارکت در تاریخ انتخابات در ایران برای انتخابات این مجلس ثبت شد.

در واقع میزان رأی نمایندگان در این دوره با دوره‌های قبل قابل قیاس نیست اما در این فضا هم رأی‌دهندگان به دنبال تغییر رفتند و بسیاری از نمایندگان دوره قبل نتوانستند دوباره اعتماد رأی دهندگان را به دست آورند.

انتخابات مجلس دوازدهم به نوعی پیام واضحی از نارضایتی مردم از مجلس داشت و مردم با این نحوه مشارکت و انتخاب به منتخبان پیام دادند که عقد اخوت با کسی نبسته‌اند و رأی به آنها برای افزایش شأن مجلس و بازگشت مجلس به رأس امور است و اگر این روند اصلاح نشود و مردم در تحولات دیده نشوند و مجلس هم به فکر مردم نباشد، خبری از حمایت مردم نخواهد بود.

انتظار بود با این پیام واضح و شفاف نمایندگان در رفتارهایی که مردم را از مشارکت در انتخابات و گزینش نماینده دلسرد کرده، تجدید نظر کرده و مردم را به مجلسی مردمی و پرتلاش برای حل مشکلات مردم امیدوار کنند.

اما به رغم این انتظار دیروز 80 نماینده در یک رأی‌گیری مجلس با آن که در مجلس حضور داشتند شرکت نکردند و رئیس مجلس هم تصمیم به انتشار نام نمایندگانی که زین پس در مجلس رأی نمی‌دهند در سایت مجلس گرفت.

تصمیمی که یادآور لیست خوب‌ها و بدهای مبصران مدارس است و به همان میزان در اصلاح رفتار بی‌تأثیر خواهد بود.

اینکه نماینده‌ای که در شرایطی خاص و در انتخاباتی با مشارکت کم توانسته از رأی‌دهندگان معترض رأی اعتراضی جمع کند و به مجلس برود ‌ و در نخستین قدم کار نمایندگی را به کناری بگذارد و وقت خود را صرف رایزنی‌های بیهوده کند ادامه همان روند قبلی است که برخی نمایندگان همه کاری  جز نمایندگی مردم انجام می‌دادند.

کار نماینده رایزنی برای کار اجرایی، انتخاب استاندار، فرماندار، بخشدار ، مدیر و...  نیست و سرگرم شدن نمایندگان به این امور تنها هدر دادن امید مردمی است که با رأی خاص در انتخاباتی خاص به دنبال تغییر فضا و روندها و اصلاح امور هستند.

به هر حال مجلس باید همواره در رأس امور باشد و این در رأس امور بودن به معنی پیگیری مطالبات مردم و نظارت بر اجرای خواسته‌های مردم با ایفای وظایف نمایندگی است که امید است تمامی نمایندگان با درک شرایط در این روند و ایفای نقش نمایندگی و رعایت شأن مجلس بکوشند تا جایگاه مردم نیز در نظام حکمرانی احیا شده و ارتقاء یابد. 

در این شرایط است که می‌توان از مجلس انتظار اقدامات بزرگ و ماندگار با کمک قوای دیگر، مشارکت و حمایت مردم را داشت.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com