ttttt1405-05-141405-05-24bool(false) 1405-05-141405-05-24bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 24 مرداد 1405 - شماره 5484
 


امروز : شنبه ، 24 مرداد 1405

Today : Sat, August 15, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  136699 تاریخ انتشار:  1402-11-24 - 09:37 تعداد بازدید:  143
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ناترازی در توفیق

یادداشت


 محیط فیلترینگ در ایران فضای جالبی است به همان نسبت که مردم از این فضا منع می‌شوند و با فیلترینگ و کاهش سرعت و... دسترسی آنها محدود می‌شود، برخی مسئولان دائم در این فضا هستند و گویی زندگی بدون تنفس در این فضاها با اینترنت بدون فیلتر، برای آنها ممکن نیست.

این دوگانگی و برتر دیدن مسئولان نسبت به مردم در شرایطی که همه خود را خدمتگزار مردم می‌دانند، چندان قابل توجیه و درک نیست.

یکی از مسئولانی که دائم در فضاهای فیلتر به ویژه شبکه اجتماعی ایکس مشغول فعالیت است، رئیس سازمان برنامه و بودجه است.

وی پس از ایکس‌های حاشیه‌ساز درباره بودجه این‌بار از آینده روشن اقتصاد ایران با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس خبر داده است و  ۱۸۰۰ میلیارد دلاری شدن اقتصاد ایران را اطلاع‌رسانی کرده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه نوشته است: "ایران نوزدهمین اقتصاد دنیا با تولید ناخالص داخلی ۱.۸۱ تریلیون دلاری (بر اساس شاخص قدرت خرید) است. برای ۵ سال آینده، افزایش تولید ناخالص داخلی به سطح ۲.۵ تریلیون دلار (بر اساس شاخص قدرت خرید) همزمان با ۵۰ سالگی انقلاب اسلامی هدفگذاری شده است."

انتشار این اخبار خوب و امیدوارکننده در هر محیطی بسیار کار مفیدی است اما باید توجه داشت که مردم آنچه را در واقعیت می‌بینند بیشتر از این نوع اخبار قبول می‌کنند و باید برای آنها ما به ازای واقعی و مصداق مشخص کرد.

شبکه ایکس با توجه به ماهیت آن برای کلی‌گویی است زیرا شبکه‌ای برای ارتباط بخشی از نیروهای دنیای جدید با هم بوده که با آن پیام‌های کوتاه رمز را مخابره می‌کرده‌اند و حالا جنبه عمومی یافته است.

روشن است این شبکه برای اعلام موضوعات مهمی که نیاز به تبیین دارد شبکه خوبی نیست ضمن آنکه باید آمار با وضعیت اقتصادی مردم و میزان بهره‌مندی آنها از رفاه و کیفیت زندگی نیز همخوانی داشته باشد.

اکنون اخبار حکایت از کاهش قدرت خرید مردم دارد و دولت هم با افزایش یارانه خرید کالا و افزایش وام‌های خرید کالا سعی در رفع این مشکل مردم دارد.

در چنین شرایطی پذیرش توفیق اقتصادی کشور در افکار عمومی سخت است مگر آنکه دلایل محکمی برای آن ارائه و موضوع به خوبی تبیین شود تا امید به پنج سال آینده در جامعه بیشتر توسعه یابد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com