ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  109084 تاریخ انتشار:  1399-03-18 - 10:28 تعداد بازدید:  180
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دست خالی‌مان رو شد
راهکار اجرایی بدهیم و نظارت‌ها را تشدید کنیم

نویسنده : معصومه کمالوند

یادداشت


■ نهاوند در وضعیت قرمز قرار گرفت

 بر اساس نقشه وزارت بهداشت که تا تاریخ ۱۵ خردادماه منتشر شده است، شهرستان نهاوند در وضعیت قرمز ابتلا به کرونا قرار دارد.
این خبر یعنی باید در تصمیم‌ها و اقدامات پیشگیرانه تجدیدنظر کرد یا راهکارهای بهتری به‌کار برد.
مردم توان و روحیه این را ندارند که به در خانه ماندن ادامه دهند!
وضعیت اقتصادی و وام‌های نیمه‌راه دولت و راهکارهایی که در حد مُسَکِنِ مقطعی بود، نتوانست مردم را به در خانه ماندن یا سازگاری با شرایط همراهی کند.
از طرفی روحیه ضعیف خانواده‌هایی که در دوران کرونا عزیزان خود را از دست دادند و حتی فرصت سوگواری نداشتند و جامعه هم حرکتی برای همدردی با آنها نکرد، در تنهایی سوگوارانه خود حبس شدند، زیرا تصور می‌شد نزدیکان هم ممکن است مبتلا باشند و بی‌خبر از ابتلا...‌، یا نه ما برنامه‌ای برای این همدردی و تزریق تسکین نداشتیم.
حالا هم فصل گردشگری و مسافرت و گاهی هم تعطیلات متوالی، که به‌یقین تصور و انتظار اینکه مردم به گفته ما محدود شوند و در خانه بمانند، اشتباه است و خودمان هم به این موضوع پی برده‌ایم اما از آنجا که دستمان از راهکار عملی و پشتوانه‌داری خالی است، به روی خودمان نمی‌آوریم و مدام می‌گوییم اگر کار ضروری ندارید در خانه بمانید!
 مسلم است هرکس برای خارج شدن از خانه، توجیه دارد یا می‌سازد!
پس ضرورت دارد به‌جای وقت‌کُشی واقعیت‌ها را ببینیم و چاره‌ای بیندیشیم و درصدد اجرا وارد میدان عمل شویم، زیرا دست روی دست گذاشتن خطای بزرگتری است.
ما چه بخواهیم چه نخواهیم، هم مرگ هست و خانواده‌های عزادار و هم آئین‌های عزاداری، هم عروسی و جشن‌های دورهمی و میهمانی و تولد.
موقعیت اقتصادی مردم را درک کنیم، و نان را از سرچشمه نَبُریم.
ما نمی توانیم وقتی دستمان خالی از راهکار است به کسی بگوییم این کار را انجام بده یا خیر! زیرا حکم رفیق نیمه‌راه را داریم.
وقت آن رسیده است که جلسات فرمالیته و سفارشی و گذراندن چند ساعت از سر رفع تکلیف و نگاه به دهان این و آن و وقت مدیران را گرفتن و ارباب رجوع‌ها را پشت درهای انتظار سرگردان کردن را کنار بگذاریم، تعارف که نداریم هشدارها جواب نداد، نتیجه‌اش هم این شد که از وضعیت زرد به قرمز رسیدیم! بازرسی و تب‌سنجی ترددها هم جواب نداد چون یک جای کار می‌لنگید.
به جای منع مردم به آنها راهکار بدهیم وقتی می‌دانیم که مردم دیگر در خانه بند نمی‌شوند.
فصل گردشگری است، راهکار بدهیم، نظارت‌ها را برای اجرای راهکارها بیشتر کنیم.
مردم را به اجرا و عمل به راهکارهای قابل اجرا و با پشتوانه‌مان مقید و مشتاق کنیم.
نگوییم نه نرو! بگوییم اگر بیرون می‌روید پروتکل‌ها را رعایت کنید، حداقل ماسک را همیشه به‌همراه داشته باشید و فاصله‌ها را حتما رعایت کنید.
البته برای همه راهکارها مجدد تأکید می‌کنیم تا مدتی ناظر بگذاریم تا اپیدمی شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com