ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  109157 تاریخ انتشار:  1399-03-20 - 10:31 تعداد بازدید:  197
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تغییر رنگ‌ها و رفتار عادی مردم!

یادداشت


 مدیریت مقابله با کرونا در ایران مراحلی را طی کرده و این تغییر رفتار در مقابله همچنان ادامه دارد.
ناشناخته بودن این ویروس و نامشخص بودن زمان حضور و سرانجام آن، به‌نظر نحوه مدیریت آن را نیز با تغییرات مداوم در جهان و ایران مواجه کرده است.
از قرنطینه تا ایجاد محدودیت تا بی‌تفاوتی و ایمنی گله‌ای از جمله روش‌های دولت‌ها در جهان برای مقابله با همه‌گیری این ویروس بوده است.
در این میان اقدامات ایران در مقابله و مدیریت بحران در بین کشورهای جهان تاکنون با توفیقاتی همراه بوده به نوعی که اکنون بیماران سرپایی کرونا از بیماران بستری بیشتر شده و مدت درمان نیز از ۱۴ روز ابتدایی کاهش یافته است.
کشور در تهیه اقلام بهداشتی همچون ماسک، مواد ضدعفونی کننده، لباس ویژه و... به خودکفایی و صادرات رسیده و در زمینه دارو و درمان نیز این روند تکمیل شده است.
در جدیدترین تصمیمات ستاد مقابله با کرونا قرار بر برداشتن محدودیت‌ها و تأکید بر رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی به‌منظور انجام فعالیت‌ها به‌ویژه فعالیت‌های اقتصادی شده است.
در این زمینه رنگ‌بندی مناطق کشور بر اساس میزان همه‌گیری و پاکی از بیماری در بازه معین، مشخص‌کننده نوع فعالیت‌ها و میزان محدودیت‌ها است.
در 3 رنگ سفید، زرد و قرمز، استان همدان هر 3 رنگ را در مناطق و شهرستان‌های خود دارا است.
البته مناطق زرد بیشتر است و زمانی ۴ شهرستان سفید اعلام شد و زمانی دیگر ۳ شهرستان قرمز و تنها یک شهرستان سفید و باقی شهرستان‌ها زرد اعلام شدند.
این تغییر رنگ‌ها نشان می‌دهد که برخلاف تلاش برای سفید شدن تمامی مناطق استان این سفیدی‌ها پایدار نیست و باید تدبیری اندیشیده شود تا مناطق سفید در تمام استان گسترش یابد و تغییر این رنگ به سادگی میسر نباشد.
اعلام شده که اطلاق رنگ سفید به منطقه‌ای به‌معنی عادی شدن شرایط نیست و باید پروتکل‌ها همچنان رعایت شود و نباید تصور شود که شرایط عادی شده است.
اما به‌نظر می‌رسد که اکثریت مردم شرایط را حتی در مناطق زرد، عادی‌شده قلمداد می‌کنند و خبری از رعایت فاصله و اجرای پروتکل‌های بهداشتی نیست.
این نوع عادی‌انگاری‌ها و عادی قلمداد کردن شرایط، سفید شدن شرایط را سخت و شاید دست‌نیافتنی کند و به همین دلیل لازم است ستاد مقابله کشوری و استانی بر اطلاع‌رسانی‌ها از شرایط و صدور هشدارها و آگاهی‌سازی مردم از شرایط بیفزاید و کار در این زمینه را خاتمه‌یافته تلقی نکند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com