ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  128346 تاریخ انتشار:  1401-09-07 - 15:20 تعداد بازدید:  222
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اتفاقات قابل پیش‌بینی

یادداشت


 1- آنچنان که پیش بینی می‌شد، سید مجتبی حسینی پس از یک دوره فعالیت برای کسب مسئولیتی در خور در استان سرانجام به عنوان معاون اقتصادی استانداری همدان معرفی شد تا پورمجاهد پس از 13 ماه همکاری با دولت سیزدهم، آینده را در پذیرش بازنشستگی جستجو کند.
روند واگذاری معاونت اقتصادی به حسینی از زمانی آغاز شد که وی با حمایت یکی از نمایندگان همدان به استانداری راه یافت و پور‌مجاهد مجبور به کنار گذاشتن یار دیرین خود از مدیرکلی هماهنگی امور اقتصادی استانداری و همکاری با حسینی شد تا وی در این جایگاه بیشتر با فضای اقتصادی و معاونت اقتصادی آشنا شود.

2- پور مجاهد از تعاون به استانداری آمده بود و از لحاظ وزارت کشوری نبودن با حسینی که از وزارت نیرو آمده است، اشتراک دارد. البته پورمجاهد قبل از معاونت در وزارت کشور سمت‌های دیگری همچون فرمانداری و مدیر کل ستادی استانداری را تجربه کرده بود و تجربه فعالیت وی در وزارت کشور بیشتر از حسینی بود.

3- پورمجاهد از فردای انتصاب حسینی به مدیرکلی اقتصادی استانداری به گواه کسانی که وی را در تردد به کارگزینی و اداری و مالی دیده‌اند، در تدارک بازنشستگی خود بوده است.وی می‌دانسته که دیگر فضای فعالیت آزادانه و پیگیری دیدگاه‌ها با توجه به برنامه‌ای که برای ارتقاء حسینی پیش‌بینی شده وجود ندارد و با بزرگ منشی مسیر انتقال تجربه به معاون پس از خود را آغاز کرده بود.

4- روندی که برای انتصاب حسینی در معاونت اقتصادی طی شده، روندی معقول بوده است و فرصت انتقال تجربه به وی داده شده تا از این پس مانند یک وزارت کشوری عمل کرده و حوزه اقتصاد را از جایگاه حاکمیتی پیگیری کند. البته انتصابات افرادی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر در استانداری با توجه به وزارت کشوری بودن استاندار جای تامل دارد و بیشتر منعکس کننده نقش اطرافیان مؤثر اما خارج از وزارت کشور استانداری  است.

5- جدا از مسائل داخلی وزارت کشور که نیروهای این وزارتخانه مهم را درگیر معیشت و نارضایتی از فاصله دریافتی با نیروهای دیگر وزارتخانه‌ها و حتی نیروهای ستادی وزارت کشور با نیروهای استان‌ها نشان می‌دهد و صدای اعتراض آنها در فضای مجازی بلند شده است، در مبحث مدیریت منابع انسانی استفاده از نیروهای خارج از سازمان کمکی به توسعه مدیریت منابع انسانی در آن سازمان نخواهد کرد.
به نوعی این انتصابات پذیرش شکست و ناتوانی در تربیت مدیر و نیرو از داخل سازمان تلقی می‌شود که انگیزه تلاش برای ارتقاء در نیروهای سازمان را نیز از آنها خواهد گرفت.

6- فارغ از این مسائل که وزیر کشور و استاندار لازم است فکری برای آنها کرده و انگیزه کارکنان استانداری‌ها را افزایش دهند، مطالبات از انتصاب حسینی زیاد است و وی کار سختی در معاونت اقتصادی خواهد داشت.
حسینی معاون انتخابی استاندار در حوزه اقتصادی است و به همین دلیل سختی های کار پورمجاهد را ندارد اما سختی کار او در پاسخ به انتظارات و مطالبات رو به ازدیاد جامعه از مدیران اقتصادی است.

7- حسینی برای موفقیت راهی غیر از حمایت از بخش خصوصی واقعی استان و به میدان آوردن کارآفرینان ندارد و اگر بخواهد وعده‌های دولت در استان را محقق کند ناگزیر از همکاری با بخش خصوصی است. حسینی در صورت باز نگه داشتن باب تعامل با بخش خصوصی می‌تواند انتظارات استاندار و جامعه از این انتصاب را پاسخ دهد وگرنه درگیر شدن در کارهای شکلی، ستادها و کارگروه‌های وقت‌گیر تنها، فرصت را برای کمک به توسعه از وی خواهد گرفت

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com