ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 24 مرداد 1405 - شماره 5484
 


امروز : يكشنبه ، 25 مرداد 1405

Today : Sun, August 16, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  134221 تاریخ انتشار:  1402-06-19 - 08:45 تعداد بازدید:  132
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هم‌افزایی برای توسعه استان

یادداشت


 در راستای تسریع توسعه اقتصادی استان، نخستین جلسه هیأت امنای کانون کارآفرینان برتر استان با حضور استاندار همدان در هفته گذشته برگزار شده است.

هر چند انتظار بود این جلسه زودتر و هماهنگی‌ها از مدت‌ها قبل ایجاد شود اما برگزاری این جلسه و فضای همکاری و همدلی حاکم بر آن حکایت از شروع خوب کار با تدبیر استاندار و هیأت امنای کانون کارآفرینان استان دارد.

اعضای هیأت امنای کانون کارآفرینان استان را کارآفرینانی تشکیل می‌دهند که در عمل خود را اثبات کرده‌اند و با تمام زیر و بم کارآفرینی آشنا هستند.

همچنین این افراد در طول فعالیت اقتصادی خود دلسوزی و تعهد خود به میهن و مردم را اثبات کرده‌اند و در سخت‌ترین شرایط با اراده و همت قوی کار کرده‌اند.

به همین دلیل این هیأت امنا  و اعضای کانون سرمایه‌ای ارزشمند برای استان و حرکت اصولی آن به سمت توسعه هستند.

در شرایط تحریم این کارآفرینان هستند که می‌توانند گره مشکلات اقتصادی به ویژه در حوزه تولید را باز کرده و خدمات بخش خصوصی به کشور را متجلی کنند.

با درک این مهم است که کارآفرینان در دولت سیزدهم جایگاه ویژه‌ای دارند. جایگاهی که بخش مهم آن به شعار مردمی کردن اقتصاد برمی‌گردد زیرا فعالیت کارآفرینی که از  جامعه و از بین مردم برخواسته است، در راستای توسعه اقتصادی استان و کشور و نمود عینی مردمی شدن اقتصاد است.

در کنار این خلاقیت، جسارت و اراده کار آفرین است که بر هر نوع تحریمی غلبه می‌کند و شرایط را برای رشد اقتصادی کشور و توسعه فراهم می‌کند.

حمایت از تولید و توسعه اقتصادی کشور در گرو حمایت از کارآفرینان است تا با حمایت و هم افزایی بخش دولتی و کارآفرینان به عنوان نماینده بخش خصوصی،  توسعه اقتصادی استان تسریع شود.

انتظارات مطرح شده استاندار در این جلسه نیز حرکت در مسیر هم افزایی برای توسعه به ویژه با کارآفرینان است.

به نوعی که می‌توان از این به بعد "هم افزایی برای توسعه استان" را شعار استاندار همدان در حوزه  توسعه همه‌جانبه به ویژه توسعه اقتصادی در نظر گرفت.
روشن است مدیران بخش دولتی و خصوصی استان زین پس اگر در راستای هم افزایی حرکت نکنند، خواسته یا ناخواسته در مسیر توسعه استان مانع ایجاد کرده‌اند.

رصد این موانع و گزارش به استاندار برای پایداری هم افزایی برای توسعه استان تکلیفی است که زین پس کانون کارآفرینان رسمی موظف به پیگیری آن در راستای صیانت از مسیر توسعه و تسریع در توسعه استان در فضای هم افزایی و همدلی است.

تکلیف دیگر کانون افزایش کارآفرین برتر و فرهنگ کارآفرینی در استان است به نوعی که استاندار خواستار فعالیت تمامی واحد‌های تولیدی استان با مدیریت کارآفرینان برتر شده و این مهم لازم به برنامه‌ریزی در کانون است تا با آموزش، این تبدیل مدیر کارآفرین  به مدیر کارآفرین برتر را در استان پیگیری  و درخواست استاندار را عملیاتی کند.

اما درخواست دیگر استاندار که در راستای هم‌افزایی است، اولویت بخشی به کارآفرینی دانش‌بنیان است تا دانش‌‌بنیانی در کنار خلاقیت و اراده کارآفرینان نتایج امید‌بخش‌تری را نوید دهد.

کانون با همکاری استانداری می‌تواند این اولویت بخشی را با مشخص کردن اولویت‌های مورد نیاز استان و سوق دادن این اولویت‌ها به سوی دانش‌‌بنیانی انجام دهد.

به هر روی نتایج اولین جلسه  هیأت امنای کانون کارآفرینان برتر استان با استاندار نتایج امیدوارکننده ای برای دوستداران توسعه و کارآفرینی دارد و می‌توان گفت، آغاز همکاری و هم‌افزایی برای توسعه استان با گام‌های عقلانی و قدم‌های استواری برداشته شده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com