ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114052 تاریخ انتشار:  1399-09-16 - 07:00 تعداد بازدید:  203
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آیا واکسن کرونا ساحل نجات ما می‌شود

نویسنده : مهدی ناصرنژاد

یادداشت


 هنوز کرونا در روزهای اوج خود در جهان است و پایان آن بر هیچ‌کس معلوم نیست.
کرونا امروز سایه به سایه مردم جهان هر کاری برای آزار و آسیب و اخلال در چرخه معمول زندگی فردی و اجتماعی انسان می‌کند، اما تحمل و عادت به چنین وضعیت را هم به مردم تحمیل کرده است.
این کرونا به حادثه تلخی تبدیل شده که هر لحظه ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد، مگر اینکه نخواهی قربانی حادثه باشی. اما آن روزهای نخست که ویروس کرونا با گام‌های پرشتاب خود روزبه‌روز جهانگیرتر می‌شد و وحشت کرونا آرامش مردم را بهم می‌زد، این امیدواری هم بین مردم و حتی مجامع علمی‌ وجود داشت که هرچه زودتر راه درمان و غلبه بر ویروس کرونا پیدا شود و آرامش به دنیا برگردد، اما هرچه از طولانی شدن عمر این ویروس و بیماری تلخ گذشت، امیدواری‌ها هم کم‌کم رنگ باخت و هنوز هیچ خبر و اشاره علمی ‌به درمان قطعی کرونا و ساخت داروهای مؤثر این عرصه از هیچ گوشه دنیا به بیرون درز نکرده است حتماً دانشمندان علوم پزشکی جهان در ارتباط با بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین بیماری قرن ناگفته‌های زیادی دارند و یکی از این ناگفته‌ها، علت شک و تردید نسبت به تأثیر قطعی واکسن پیشگیری از ویروس کروناست و با وجود اینکه حدود 200 گونه هم خانواده از واکسن کرونا در جهان مراحل مختلف و تکمیلی آزمایشات خود را روی حیوان و انسان می‌گذرانند، ولیکن قطعیت چنین واکسن‌هایی تاکنون با صراحت پزشکی اعلام نشده است و همین نکته است که راه شادی و امیدواری قطعی مردم نسبت به پایان کرونا را می‌بندد. یادمان هست آن روزها که بیم و امید‌های فراوانی نسبت به کشف قریب‌الوقوع واکسن یا داروی ضدکرونا موضوع اصلی گزارش‌های خبری را تشکیل می‌داد، میان برنامه‌ای مرتب از شبکه‌های تلویزیونی خودمان پخش می‌شد و پرسش اصلی از چهره‌های مردمی‌ این بود که اگر خبر ساخت داروی درمان کرونا یا واکسن آن را از رسانه‌ها بشنوید، چه عکس‌العملی خواهید داشت؟ و قاعدتاً مردم هم شوق و شعف خود از خبر احتمالی پایان کرونا به نمایش می‌گذاشتند!!!
چرا در این برهه از ویروس کرونا، موضوعات اینچنینی سوژه رسانه‌ها نیست؟ آیا کرونا برای مردم عادت شده است؟ و یا امیدی به پایان این کارزار نیست؟ قطعا در کنار تمام تلاش و دغدغه بی‌وقفه دانشمندان ایران و چهان برای ساخت واکسن، منشأ اصلی شیوع ویروس کرونا نیز شناخته می‌شد، فعل خواستن و توانستن برای ساخت بدون چون و چرای واکسن و حتی داروهای درمانی برای چنین عارضه‌ به‌شدت مسری را بهتر و با قطعیت بیشتری می‌شد صرف کرد، هرچند با وجود پیشرفت‌های شگفت‌انگیز در دنیای پزشکی، درمان صد درصد برای هیچ بیماری حادی وجود ندارد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com