ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 24 مرداد 1405 - شماره 5484
 


امروز : يكشنبه ، 25 مرداد 1405

Today : Sun, August 16, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  143865 تاریخ انتشار:  1404-04-30 - 08:54 تعداد بازدید:  125
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

غیبت نمایندگان

یادداشت


 دوران پس از جنگ 12روزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا به دلیل انسجام فوق‌العاده ناشی از حس میهن‌پرستی، دوران ویژه‌ای است که تمام صاحب‌نظران بر استفاده از فرصت این در اصطلاح ما‌بودگی برای پیشرفت و توسعه کشور و حل و فصل بسیاری از مسائل تأکید دارند.

اما برخلاف این تأکیدات، آنچه مشاهده می‌شود در مواردی درک نشدن شرایط جدید کشور و ضرورت تغییر رفتارها، به ویژه در ارتباط با مردمی است که حضور آنها در صحنه دفاع و حمایت از وطن، دشمنان را ناامید و توطئه‌های آنها را خنثی کرد.

در این زمینه، یکی از نمایندگان مجلس طی تذکر شفاهی در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از حماسه‌آفرینی نیروهای مسلح که با پشتیبانی و هدایت رهبری انقلاب و همراهی قوای سه‌گانه و همراهی مردم در جنگ ۱۲ روزه پاسخ محکمی به دشمن دادند، اظهار داشت: دستگاه‌های خدماتی در تحمیل هزینه به مردم مسابقه گذاشته‌اند که لازم است این مسأله مدیریت شود.

این نماینده اما اعلام نکرده که این مدیریت از کجا باید ریل‌گذاری شود و نقش مجلس و نمایندگان آن در اصلاح این وضعیت چیست؟

تمامی دستگاه‌های خدماتی مانند آب، برق، گاز و مخابرات دلیل افزایش نرخ خدمات خود را مجوز مجلس اعلام می‌کنند.

در واقع، این تصمیمات نمایندگان است که اجازه افزایش قیمت و صدور قبوض نجومی یا با رقم‌های عجیب و غریب را به شرکت‌ها می‌دهد و در این زمینه می‌توان گفت نمایندگان مسابقه گذاشته‌اند.

حال در این شرایط، صدور این قبوض در شرایطی است که این شرکت‌ها در کنار مسابقه برای افزایش هزینه‌های خدمات خود مسابقه دیگری نیز در قطع خدمات دارند و این قطع خدمات را با عناوین شیک چون مدیریت خاموشی و مدیریت فشار همراه کرده و با اعصاب مردم بازی می‌کنند.

در این شرایط، حتی افزایش قطعی نیز در راستای خدمت به مردم و به منظور پیشگیری از قطعی گسترده تبلیغ می‌شود تا مردم قدردان این تدابیر عالی باشند!
در این زمینه، برای نمونه به این اطلاعیه که هر چند برای مشهد صادر شده، موضوعی فراگیر است، توجه کنید.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد:از دیروز به دلیل افزایش دما و مصرف بالا برای جلوگیری از خاموشی‌های گسترده وارد عمل شدیم و به اجبار، خاموشی‌های منطقه‌ای را اعمال کردیم. برای جلوگیری از خاموشی‌های خارج از برنامه، تغییراتی در جداول ایجاد کردیم. در جداول جدیدگاهی خاموشی‌ها هر روز خواهد بود.

در این شرایط، نمایندگان استان کجا هستند؟ چه کار می‌کنند؟ چه فکری برای کاهش ناترازی‌ها، بهبود خدمات‌دهی به مردم، کاهش هزینه‌های زندگی آنها و افزایش رضایتمندی در جامعه دارند؟

نباید احساس شود که نمایندگان تنها مصوبه‌‌هایی برای گران کردن خدمات و ایجاد گرانی قانونی در جامعه دارند و در حل مسائل کشور و به ویژه مسائلی که مردم هر روزه با آنها سروکار دارند، تمایلی به ایفای نقش ندارند.

اکنون نوبت نمایندگان است که برای قدردانی از مردم تصمیماتی بنیادی و اساسی گرفته و اعتماد و سرمایه اجتماعی را با مصوباتی اصلاحی و به نفع مردم افزایش دهند.

روشن است انسجام اجتماعی در شرایط بی‌اعتمادی و بی‌توجهی به مردم از سوی نمایندگان مجلس دوام چندانی نخواهد داشت حتی اگر دولت با تمام توان این موضوع را نخواهد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com