ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133583 تاریخ انتشار:  1402-05-14 - 13:40 تعداد بازدید:  986
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار همدان:
کشت دوم و پُرآب بَر در همدان ممنوع

داخلی


فرمانداران نظارت کنند

استاندار همدان بر ضرورت پرهیز از کشت دوم محصولات زراعی و پرآب بر به دلیل شرایط خاص خشکسالی و کمبود شدید منابع آبی و همچنین ضرورت صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد و گفت: فرمانداران موظفند در این راستا و با همکاری دستگاه قضایی نظارت دقیق و مستمر کنند.

به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی‌فرزاد روز شنبه در کارگروه امور زیربنایی استان همدان افزود: باید از کشت برخی محصولات پر آب بر همچون هندوانه که زمینه بروز تنش آبی در منطقه و کاهش سفره های آبی را به دنبال دارد به طور جد پرهیز شود.

استاندار همدان تاکید کرد: تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار جزو برنامه ها و اولویت های دولت و مدیریت اجرایی استان است و از همه ظرفیت ها برای رفع مشکلات و تنش آبی بهره خواهیم برد.

قاسمی فرزاد گفت: به نظر می رسد مخازن آب منطقه ای در برخی مناطق پاسخگوی نیاز مشترکان نیست و ایجاد مخازن جدید باید در دستور کار قرار این شرکت و متولیان امر قرار گیرد که می تواند نقش موثری در تامین آب پایدار به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه ظرف ۲ سال آینده ۲۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آبرسانی می شود گفت: فروکش کردن سطح آب‌های زیرزمینی و برداشت بی رویه در بخش کشاورزی چالش هایی را ایجاد کرده است و اگر به داد مساله آب نرسیم ممکن است دچار مشکلات جبران ناپذیر شویم.

وی ادامه داد: تنش و بحران آبی در بسیاری از نقاط کشور گریبان گیر شهرها و روستاها شده و پیگیری‌های خوبی توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) برای آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان به سررانجام رسیده است.

استاندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود موضوع سلامت مردم و تکمیل طرح های نیمه تمام این بخش را یادآور شد و گفت: ۱۷ پروژه بهداشتی و درمانی همزمان با هفته دولت بهره برداری می‌شود که بیمارستان ۲۷۲ تخت خوابی اکباتان مهمترین آن است.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: به طور جد پیگیر برطرف شدن مسائل و مشکلات مردم هستیم و دولت سیزدهم و مدیران ارشد، موضوع سلامت مردم را در اولویت قرار داده اند.

وی با اشاره به موفقیت دولت در مهار بیماری کرونا اظهار داشت: در سفر هیات دولت و رییس جمهور به استان همدان پروژه های بهداشتی و درمانی به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت و اعتبارات مناسبی به این حوزه اختصاص یافت.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه برخی از پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان استان همدان به طور فرا منطقه‌ای مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: پس از سفر رییس جمهور به استان، عملیات اجرایی بیمارستان اکباتان شتاب خوبی گرفت و با حمایت‌های دولت اعتبارات عمرانی و تجهیزی این پروژه به موقع واریز شد.

وی با اشاره به اینکه باید به سمت تخصصی شدن بیمارستان‌ها حرکت کنیم، بیان کرد: احداث بیمارستان تخصصی کودکان در دستور کار قرار گرفته است و باید یک مرکز تخصصی پیشرفته برای کودکان داشته باشیم.

استاندار همدان تاکید کرد: ۱۷ پروژه بهداشتی و درمانی همزمان با هفته دولت بهره برداری می‌شود که بیمارستان ۲۷۲ تخت خوابی اکباتان مهمترین آن است.

وی اظهار داشت: مرکز جامع سرطان نیز یک مرکز فرا منطقه‌ای است و به عنوان یکی از ۱۰ پروژه ملی قرار گرفت که مستقیم زیر نطر رییس جمهور پیگیری می شود.

قاسمی فرزاد با تشریح پروژه‌های در دست اقدام حوزه بهداشت و درمان افزود: زمین بیمارستان یک هزار تخت خوابی آماده است و احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت خوابی ملایر نیز به طور جد پیگیری می‌شود.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com