ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  112613 تاریخ انتشار:  1399-07-24 - 07:00 تعداد بازدید:  210
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
مطالبه‌گری باید به یک فرهنگ تبدیل شود

داخلی


 از شما جوانان می‌خواهیم به‌عنوان بازوی نظارتی ما، عملکرد مدیران و مسئولان را رصد کنید و اگر مشکل یا تخلف دیدید به ما بگویید تا پیگیر شویم.
به گزارش دفتر روابط عمومی فلاحی، این نماینده معین بهار در مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای با فعالان فرهنگی و اجتماعی شهرستان بهار اظهار کرد: فرهنگ و اقتصاد 2 مقوله مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته بوده و مجلس نیز سعی کرده به این 2 مهم بپردازد، چنانکه ما هم‌اکنون به سمت اقتصاد رفته‌ایم و نباید در عین‌حال از فرهنگ غافل شویم، زیرا هر 2 به یکدیگر مرتبط هستند.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری، نظارت مردم بر زمامداران را یکی از تکالیف الهی می‌دانند، اظهار کرد: مطالبه‌گری از مسئولان در زمینه‌های مختلف یک ضرورت حیاتی و اولویت اساسی است و باید فرهنگ مطالبه‌گری در جامعه گسترش یابد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: ما در پی حل مشکلات محلی مردم شهرستان بهار هستیم؛ زیرا سال آینده انتخابات را پیش‌رو داریم و با حل این مشکلات ازجمله مسائل اقتصادی و عمرانی، می‌توانیم امیدی به مردم بدهیم تا در انتخابات سال آینده نیز شرکت کنند.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به برخی مشکلات شهرها و روستاهای شهرستان اشاره کرد و افزود: مشکلات شهرها و روستاها مورد احصا قرار گرفته، برخی از این مسائل با هزینه کم حل می‌شود و زودبازده است که تأکید ما نیز بر روی این مسائل است.
وی به کم‌کاری برخی مسئولان اشاره کرد و گفت: اگر ببینیم مسئولی در کارش کوتاهی می‌کند حتماً با آن برخورد می‌کنیم و مدیرانی که کم‌کاری کنند حتما یقه‌شان را خواهیم گرفت، اینها باید جوابگو باشند.
نماینده معین بهار در مجلس بیان کرد: مشکل جاده شهر مهاجران درحال حل شدن است و بودجه آن نیز درنظر گرفته شده بود؛ همچنین فاضلاب و خوشه صنعتی از دیگر مشکلات مهاجران است که درحال رسیدگی به آن هستیم.
فلاحی افزود: در شهرهای بهار و لالجین راه‌آهن و ایستگاه راه‌آهن تا پایان سال باید ساخته شود؛ زیرا بودجه ساخت هر 2 تا پایان سال لحاظ شده و با ۳۵۰ میلیاردی که کردستانی‌ها برای خط آهن بودجه گرفته‌اند باید تا پایان سال، ایستگاه و خط آهن در بهار تکمیل شود و این مستلزم مطالبه و پیگیری شماست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره صالح‌آباد گفت: شاهدیم که مسئولی حکم تخریب برای چند کارگاه ساخت تریلی گرفته، در سالی که به نام جهش تولید نامگذاری شده، این حکم تخریب سبب ایجاد بحران در این شهر می‌شود و این موجب تأسف است که مدیری داریم که چنین تصمیمی می‌گیرد.
فلاحی در مجلس گفت: در مجلس یازدهم کمیسیون‌ها از صبح تا پاسی از شب فعال هستند و پیگیر مشکلات کشور می‌باشند و به همین منظور تصمیم به حذف تعطیلات تابستانی مجلس گرفته شد.
وی در پایان گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و نحوه مدیریت ضعیف کشور، نظر شخصی بنده استیضاح رئیس جمهور است و به‌عنوان یکی از طراحان پرسش از رئیس‌جمهور با پشتوانه ۲۰۰ امضا پیگیر موضوع پرسش از رئیس‌جمهور خواهم بود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com