ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140601 تاریخ انتشار:  1403-08-29 - 10:09 تعداد بازدید:  152
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار با تأکید بر استفاده از نخبگان بخش خصوصی:
اطلس سرمایه‌گذاری استان باید به‌روز شود

داخلی


 
ظرفیت بخش خصوصی و نخبگان و افراد مؤثر برای توسعه و پیشرفت روزافزون همدان باید بیشتر مورد استفاده قرار گیرد و در این راستا نیاز است اطلس سرمایه‌گذاری استان تکمیل و به‌روزرسانی شود.

استاندار همدان در نشست ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان اظهار کرد: سرمایه‌گذاری و پیشرفت تنها در حوزه اقتصاد خلاصه نمی‌شود؛ بلکه با استفاده از ظرفیت این بخش میتوان نشاط اجتماعی فرهنگی و سیاسی جامعه را ارتقا بخشید.

حمید ملانوری تصریحکرد: برنامه‌های توسعهای را در چارچوب قانون، عملیاتی می‌کنیم اما راه تجارت ما وصل شدن به منابع انسانی و اقتصادی غیردولتی است.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت استان همدان استفاده می‌شود، گفت: منابع خدادادی در حوزه‌های معادن، کشاورزی و گردشگری نیز کمک زیادی به ما در این راستا می‌کند.

استاندار همدان تأکید کرد: هر آنچه که در چارچوب ظرفیت‌های قانونی برای راه‌های میان‌بُر بهمنظور جهش اقتصادی استان به کار می‌گیریم.

وی اضافهکرد: دشمنی‌های بیگانگان با نظام ما هیچگاه قطع می‌شود و ما باید بر اساس توانمندی‌های داخلی برای توسعه و پیشرفت برنامه‌ریزی کنیم.

ملانوری با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های محلی و مردمی برای توسعه استان استفاده شود، گفت: مدیریت زمان، شناسایی منابع و آوردن بخش خصوصی بهپای کار، مهمترین سرفصل‌های سند توسعه و پیشرفت استان همدان است.

وی بیان کرد: دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دانشگاهی نقش مهمی در تحقق اهداف این سند دارند و باید حوزه علم و دانش به اقتصاد و تولید استان پیوند داده شود.
وی ادامهداد: بخشی از فرار مغزها و مهاجرت‌ها بهدلیل احساس دیده نشدن است که سبب شده نوجوانان و جوانان از یک دوره بهبعد، بهدنبال مهاجرت است.

ملانوری با بیان اینکه توجه به موضوعات نخبگی بسیار مهم است، افزود: از ظرفیت هر فردی که در جشنواره‌های مختلف علمی رتبه دارد باید بهخوبی استفاده شود.

وی اظهار کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری، برای صدور مجوزها و استعلامات بانکی مشکلاتی داریم که با ترسیم اطلس و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، دستگاه‌ها باید استعلامات بی‌نام صادر کنند.

استاندار افزود: این مجوزهای بی‌نام بر اساس ظرفیت‌های اقتصادی استان و توسط کمیته‌ای مرتبط، با مسئولیت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری صادر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بنگاه‌های اقتصادی بزرگ در کنار بانک‌های استان می‌توانند معین توسعه مناطق مختلف استان شوند، بهطوری نقشه راه برای سرمایه‌گذاران ترسیم و برای اجرای آن ابلاغ شود.

ملانوری تصریحکرد: طرح‌های مفید استان را بهصورت مستقیم حمایت می‌کنیم که امیدواریم نتیجه آن برای مردم استان ثمربخش باشد.

وی اظهار کرد: شعار ما در این ستاد "باید بشود و می‌توانیم" است و بر اساس برنامه مدیریتی صحیح هرکس که نمی‌تواند باید از ادامه مسیر کنار بکشد.

استاندار تأکید کرد: بسیاری از مشکلات حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی و محیط زیستی در ستاد توسعه و پیشرفت استان برطرف می‌شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com