ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114583 تاریخ انتشار:  1399-10-02 - 07:00 تعداد بازدید:  254
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

جهانگیری:
اقدامات دولت در توسعه و عمران روستاها کم‌نظیر بوده است

داخلی



 تولید ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی در روستاها و بی‌نیازی از واردات گندم نتیجه سیاست‌های حمایتی دولت از جامعه روستایی و عشایر است.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه اقدامات دولت در توسعه و عمران روستاها کم‌نظیر بوده است، گفت: توسعه و عمران مناطق روستایی و عشایری از اولویت‌های مهم کشور است و نیاز بود تا به‌منظور افزایش هماهنگی، هم‌افزایی و انسجام‌بخشی شورای عالی عشایر و توسعه روستایی تشکیل شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری در نخستین جلسه شورای‌عالی عشایر و توسعه روستایی که به ریاست وی برگزار شد، با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف انقلاب اسلامی استمرار عدالت و محرومیت‌زدایی در کشور بوده است، گفت: توسعه پایدار و همه‌جانبه و خدمت‌رسانی به جامعه روستایی و عشایری جزو وظایف همه دستگاه‌ها است و باید در این زمینه اقدامات بیشتری انجام شود.
وی با بیان اینکه وضعیت روستاهای کشور پیش از انقلاب اسلامی بسیار تأسف‌بار بود، گفت: پس از انقلاب اسلامی به ابتکار حضرت امام خمینی(ره) جهاد سازندگی به‌منظور محرومیت‌زدایی از روستاها شکل گرفت که با این جهت‌گیری مثبت اتفاقات قابل توجهی در گوشه و کنار کشور به وقوع پیوست.
معاون اول رئیس جمهوری با ابراز نگرانی از مهاجرت روستاییان به شهرها و پدیده حاشیه‌نشینی در اطراف شهرهای بزرگ اظهار کرد: امروز حدود ۱۱ میلیون نفر در حاشیه شهرهای کشور زندگی می‌کنند که موضوعی نگران‌کننده است. این مسأله از چنان اهمیتی برخوردار است که مقام معظم رهبری ۴ جلسه با حضور سران قوا و مسئولان ارشد کشور به‌منظور کنترل آسیب‌های اجتماعی برگزار کردند.
وی با طرح این پرسش چرا با وجود ایجاد زیرساخت‌ها نظیر آب، ‌برق و گاز و ارائه خدمات آموزشی و بهداشتی همچنان مهاجرت از روستاها انجام می‌شده است، گفت: باید شرایطی به‌وجود آوریم که مهاجرت معکوس به روستاها اتفاق بیفتد و روستاییان و عشایر از امکانات مناسب برخوردار شوند و این مهم می‌تواند با برنامه‌ریزی، ‌ایجاد یکپارچگی از طریق شورای عالی عشایر و توسعه روستایی اتفاق بیفتد.
جهانگیری اقدامات انجام شده در خدمت‌رسانی به روستاها و عشایر را بی‌نظیر عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های دولتی علاوه‌بر اجرای طرح‌های بزرگ نظیر ساخت پالایشگاه‌ها، مجتمع‌های پتروشیمی، نیروگاه‌ها، سدها، بزرگراه‌های بزرگ و کارهایی از این قبیل،‌ در زمینه تأمین آب و برق و گاز و ارائه خدمات آموزشی، بهداشتی و حتی رساندن اینترنت به روستاها هم به آمارهای قابل توجهی دست یافته‌اند.
 معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه خوشبختانه کارهای تکمیلی دیگر نظیر بیمه روستاییان و اشتغالزایی نیز درحال انجام است، گفت: در این‌خصوص کمک مقام معظم رهبری برای برداشت از صندوق توسعه ارزی به‌منظور ایجاد اشتغال در روستاها نیز قابل توجه بوده و منجر به اشتغالزایی در روستاها شده است.
وی با اشاره به بازدید خود از روستایی در اطراف تهران گفت: روستاییان می‌گفتند که هر روز صبح از تهران تعداد زیادی برای کار به این روستا می‌آیند و شب‌ها به خانه بازمی‌گردند. ایده تمرکز در روستاها برای ایجاد اشتغالزایی در خیلی از استان‌ها جا افتاده است باید مسأله روستا را جدی گرفت؛ زیرا با موضوع استقرار عدالت، ایجاد امنیت غذایی و سیاست‌های اقتصاد مقاومتی سازگار است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com