ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139975 تاریخ انتشار:  1403-07-21 - 08:49 تعداد بازدید:  221
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در ادامه دیدار مدیران با استاندار تاکید شد
آب و مسکن در اولویت هستند

داخلی


در چند روز گذشته مسئولان استانی با حضور در ساختمان استانداری همدان ضمن تبریک به ملانوری گزارشی از عملکرد ادارات خود و اقدامات انجام شده ارائه کردند.

در دیدارهای آخرهفته‌ای،استاندار با مدیرکل راه و شهرسازی استان، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی استان، مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای و مدیرکل امورمالیاتی استان به گفت‌وگو پرداخت.

خانه اولی‌ها در اولویت تأمین مسکن باشند

استاندار همدان در دیدار با مدیرکل و معاونین بنیاد مسکن انقلاب‌اسلامی استان بیان کرد: خانه اولی‌ها باید در اولویت برخورداری از منابع ساخت مسکن باشند و اعتبارات به صورت هدفمندتر برای ساخت و عرضه مسکن استفاده شوند تا مشکل مسکن خانه‌اولی‌ها حل شود.

حمید ملانوری‌ شمسی بیان کرد: تأمین مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم، به ویژه محرومان اهمیت زیادی پیدا کرده و برنامه‌های مختلفی مانند نهضت ملی مسکن برای حمایت از افرادی که توان مالی برای خرید مسکن ندارند، اجرا شد.

ملانوری‌ تأکید کرد: مهاجرت از روستا به شهر همچنان یک چالش جدی است که باید برنامه‌هایی برای تثبیت جمعیت فعلی و تشویق مهاجرت معکوس تدوین شود.

ملانوری اظهار امیدواری کرد: زیرساخت‌ها و فرصت‌های شغلی در روستاها توسعه یابد تا افرادی که علاقه‌مند به بازگشت به روستای خود هستند، بتوانند بازگردند.

مصرف آب در کشاورزی باید مدیریت شود

همچنین استاندار همدان در نشستی با مدیرعامل و معاونان شرکت آب‌منطقه‌ای استان گفت: بخش کشاورزی بزرگ‌ترین مصرف‌کننده منابع آب کشور است و مدیریت صحیح مصرف در این بخش بسیار مهم است.

ملانوری با بیان اینکه تحقیقات علمی و ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، به مدیریت منابع آبی کمک می‌کند،گفت: دانشگاه‌ها و مراکز علمی نقش مهمی در مدیریت منابع آبی دارند و باید با تحقیقات علمی و ارائه راه‌حل‌های نوآورانه، به بهبود مدیریت آب کمک کنند.

استاندار تأکید کرد: پویش‌هایی مانند نذر آب و اقدامات و تلاش‌های دیگری که برای بهبود دسترسی به منابع آب انجام شده‌اند، نشان‌دهنده همکاری گسترده مردم برای مدیریت بهتر بحران‌های آبی است.

وی تصریح کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی و خشکسالی‌‌های مکرر، تمرکز بر برنامه‌ریزی و اقدامات اساسی به‌طور جدی ضرورت دارد.

ملانوری اضافه کرد: مشکل هدر رفت آب باید از طریق نوسازی شبکه‌های آب‌رسانی و مدیریت بهتر منابع حل شود، علاوه بر این، همکاری مردم در مدیریت مصرف آب نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی بیان کرد: کشاورزان و نهادهای مرتبط باید با یکدیگر همکاری کنند تا مصرف آب در این بخش بهینه شود، این کار نیاز به بهره‌گیری از تکنولوژی‌ های جدید و روز دنیا دارد.

استاندار همدان یادآور شد: استفاده از دانش روز و فناوری‌های جدید می‌تواند به افزایش بهره‌وری و کاهش هدررفت منابع کمک کند.

وی گفت: کشاورزان باید آموزش ببینند که چگونه منابع آبی را به‌طور صحیح مصرف و از روش‌های جدید برای مصرف بهینه آب استفاده کنند.

در این نشست مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گزارشی از وضعیت منابع آبی و ذخایر سدهای استان ارائه کرد. ‏‏

برای کاهش فرار مالیاتی سیستم باید شفاف باشد

استاندار همدان در نشست با مدیرکل و معاونین امورمالیاتی استان، گفت: شفافیت در سیستم مالیاتی سبب افزایش اعتماد عمومی می‌شود.

ملانوری‌ اظهار کرد: ایجاد یک فضای شفاف و پاسخگو در اجرای سیاست‌های مالیاتی می‌تواند سبب ارتقاء اعتماد عمومی به نظام مالیاتی و کاهش فرار مالیاتی گردد.

استاندار همدان افزود: شفافیت در سیستم مالیاتی اساسی‌ترین عامل برای افزایش اعتماد عمومی به نظام مالیاتی است و اطلاع‌رسانی به مردم درباره نحوه هزینه‌کرد مالیات‌ها و تأکید بر شفافیت می‌تواند منجر به کاهش فرار مالیاتی شود.

وی خاطرنشان کرد: مسئولیت پذیری اقشار مختلف جامعه، از جمله صنوف و شاغلین در حوزه‌های مختلف، در پرداخت مالیات به‌موقع و دقیق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ملانوری‌ تأکید کرد: تحقق هم‌افزایی و همکاری بین اقشار مختلف در اجرای قوانین مالیاتی و افزایش آگاهی عمومی درباره نقش و اهمیت مالیات، در کاهش فرار مالیاتی مؤثر است.

وی افزود: رسانه‌ها یکی از مهم‌ترین ابزارها برای ترویج آگاهی عمومی در زمینه‌های مختلف از جمله پرداخت مالیات و نقش اقتصادی آن، هستند.

استاندار همدان در ادامه گفت: ترویج مفاهیمی همچون عدالت مالیاتی و ارتقا فرهنگ پرداخت مالیات می‌تواند به‌طور مؤثری در کاهش فرار مالیاتی و تقویت اعتماد عمومی به نظام مالیاتی کمک کند.

همچنین ملانوری در ادامه دیدارهای خود با مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز گفت‌وگو و  مجید صالحی‌امیر گزارشی از عملکرد این اداره‌کل و اقدامات انجام شده ارائه کرد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com