ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  112261 تاریخ انتشار:  1399-07-12 - 09:40 تعداد بازدید:  342
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

قدردانی از الهی تبار
دولت مردی از تبار اخلاق و سیاست

داخلی



 در  مراسمی، به همت شورای اصلاح طلبان استان از ابراهیم الهی تبار، که خدمات شایسته ای به مردم استان داشتند و هم اینک به افتخار بازنشستگی نائل آمدند قدردانی شد.
الهی تبار همچنین به عنوان یکی از سرمایه های استان و نیک‌مرد ارزشی سیاست که تعامل شایسته‌ای در طول دوران خدمت با گروههای مختلف جامعه داشتند تجلیل شد.
وی سه سال پایانی خدمت خود را در استان کرمانشاه به عنوان معاون سیاسی  مشغول به فعالیت بود اما به دلیل محبوبیت خاص خود در همدان به ویژه در بین اصلاح طلبان، مورد تکریم قرار گرفت.
در این مراسم که با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات شهید مسلمیان برگزار شد، الهی تبار گفت: قاعدتا در پایان هر تودیعی مراسمی برگزار و از فرد تودیع شده تقدیر می‌شود اما این موضوع در استان همدان بنا به دلایلی برای بنده که معاون  سیاسی اسبق بودم اتفاق نیفتاد.
وی ادامه داد: اما با این وجود خوشبختانه مردم از گروههای مختلف به کرمانشاه آمدند و مرا مورد لطف قرار دادند.
الهی تبار گزارشی از فعالیتهای دولت در کرمانشاه ارائه داد و گفت: استان کرمانشاه از نظر موقعیت در نقطه حساسی با قومیتهای مختلف است اما با تعامل سازنده استانداری با امام جمعه و تلاش دولت سعی کردم زیرساختهای آن را انجام و پروژه هایی خاص را برای بهره مندی مردم در دستور کار قرار دهیم.
وی از زلزله ، سیل، و ناآرامی های اخیر سخن گفت و اظهار داشت:  با پیگیریهای انجام شده دولت فرصت های  سرمایه گذاری را برای این استان با اختصاص اعتبارات فراهم کرده است.
الهی تبار افزود: ۳ سال در استان کرمانشاه خدمت کردم اما با ارادتی که به مردم همدان داشتم، در سال ۹۸ چند بار استعفا کردم که استاندار و وزارت کشور نپذیرفت.
وی بیان کرد: هم اینک شغل دولتی من پایان یافته اما در عرصه های دیگر همراه مردم خوب همدان خواهم بود.
الهی تبار افزود: ورود به سیاست بخشی از کار یک خدمتگزار به ملت است و بنده این موضوع را به نحوی که نفع مردم در آن باشد در دستور کار دارم.
در این جلسه اعضای شورا خواستار آن شدند که الهی تبار به عنوان یک چهره شناخته شده وارد عرصه سیاست شود.
در پایان از این چهره مردمی و یادگار انقلاب تجلیل شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com