ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116992 تاریخ انتشار:  1400-01-28 - 08:35 تعداد بازدید:  294
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

امام جمعه همدان:
رسانه‌ها اهمیت حضور در انتخابات را برای مردم تبیین کنند

داخلی

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان با اشاره به وظیفه اصحاب رسانه در عرصه انتخابات گفت که اهل قلم باید اهمیت حضور در انتخابات را برای مردم تبیین و تشریح کنند.
به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌ا... شعبانی در دیدار با اعضای خانه مطبوعات و بسیج رسانه همدان، افزود: از شبهاتی که در زمینه انتخابات مطرح می‌شود، تأثیر رأی دادن و انتخابات است و لذا رسانه‌ها باید با هنر خود تأثیر فراوان رأی دادن را برای مردم تبیین کنند.
امام جمعه همدان درباره شعار سال با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» گفت: برای تحقق شعار سال اقدام و عمل دقیق نهادها و مسئولان ضروری است.
وی عنوان کرد: برای تحقق شعار سال رسانه با میدان‌داری باید به تبیین ضرورت‌ها و اهداف شعار سال بپردازد و از مسئولان میزان فعالیت آنها برای تحقق شعار سال و برنامه‌ریزی‌هایشان را مطالبه کند.
شعبانی به نقش رسانه در حفظ احترام ماه رمضان تأکید کرد و اظهار داشت: اصحاب رسانه باید با تبلیغ صحیح، ضمن آشنایی جامعه از برکات این ماه، زمینه بهره‌مند شدن آنها از برکات ماه رمضان را فراهم کنند. نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی مغتنم برای انسان‌ها است تا از شلوغی و هیاهوی دنیای امروز که سبب غفلت است، نجات پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها باید مشکلات تولیدکنندگان را به گوش مسئولان برسانند، خاطرنشان کرد: گاهی رسانه‌ها به‌صورت مصداقی به سراغ مشکلات یک تولیدکننده می‌روند که پس از انتشار خبر، مسائل رفع می‌شود که این نشان می‌دهد تنها اگر کسی دسترسی به رسانه داشت، مشکلش حل می‌شود.
امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه امروز نباید برای تولیدکننده‌ها ناامیدی ایجاد کرد، گفت: اقدام برای رفع موانع تولید، در گرو راه انداختن کار تولیدکننده است و این کار فقط با حرف زدن عملی نمی‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان با قدردانی از اقدامات و خدمات اصحاب رسانه، خواستار رفع مشکلات خبرنگاران شد و گفت: مسئولان تا آنجایی که امکان‌پذیر است باید حامی رسانه‌ها و اصحاب رسانه باشند و رسیدگی به مشکلات این قشر همچون بیمه و حقوق و مزایا را مدنظر داشته و اقدامات لازم را انجام دهند.
شعبانی خاطرنشان کرد: خانه مطبوعات می‌تواند به‌دنبال منابع درآمدی برای خود باشد و به‌عنوان یک نهاد مستقل، از وابستگی‌ها جلوگیری کند، زیرا اگر خبرنگار مستقل‌ باشد، راحت‌تر می‌تواند حرف خود را بیان کند.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان
تقاضاهایی برای عقب انداختن انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان و مجلس مطرح است
 معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با بیان اینکه از گوشه و کنار تقاضاها و پیشنهادهایی مبنی‌بر عقب انداختن میان دوره‌ای انتخابات خبرگان و میان‌دوره‌ای مجلس یا در یک روز برگزار نشدن ارائه می‌شود، تصریح کرد که به‌طور قطع تغییر در تاریخ انتخابات نیازمند تصمیمات قانونگذار است و شورای نگهبان نمی‌تواند این تغییرات را ایجاد کند.
به گزارش شورای نگهبان‏، محمدحسن صادقی‌مقدم در همایش دفاتر استانی نظارت و بازرسی انتخابات با بیان اینکه وظایف قانونی که به عهده شورای نگهبان است در ستاد و استان‌ها با آمادگی کامل درحال اجرا است، گفت: آخرین هیأت نظارتی هم که برای خارج از کشور باید تدارک می‌شد، انجام شد؛ بین ما و وزارت کشور هم همکاری خوبی در تأمین مقدمات انتخابات انجام شده است.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با اشاره به برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی گفت: برای انتخابات مجلس هم مقدمات کار در هیأت‌های اجرایی انجام شده است و نتایج هیأت نظارت نیز اعلام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای ثبت‌نام‌کنندگان در انتخابات مجلس یازدهم، شرایطی به وجود آمد که باید در مدت بسیار کوتاه ۱۶ هزار پرونده بررسی می‌شد و شاید اشتباهی هم رخ داده باشد؛ لذا در بررسی صلاحیت ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم، اگر احیاناً حقی از کسی تضییع شده باشد باید حق او را برگردانیم و از او هم پوزش بطلبیم و به همین دلیل در بررسی صلاحیت‌ها همچون گذشته دقت کافی و لازم را انجام خواهیم داد.
صادقی‌مقدم گفت: در مورد خبرگان هم امتحان برگزار شد که هر کسی در آزمون کتبی قبول شود برای مصاحبه دعوت خواهد شد و پس از این مرحله نیز صلاحیت‌های عمومی بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه از گوشه‌وکنار تقاضاها و پیشنهادهایی مبنی‌بر عقب انداختن میان‌دوره‌ای انتخابات خبرگان و میان‌دوره‌ای مجلس یا در یک روز برگزار نشدن ارائه می‌شود، گفت: به‌طور قطع تغییر در تاریخ انتخابات نیازمند تصمیمات قانونگذار است و شورای نگهبان نمی‌تواند این تغییرات را ایجاد کند، ضمن اینکه به‌طبع درباره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نمی‌توانیم اظهارنظری داشته باشیم.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: همزمان با سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در 6 حوزه و میان‌دوره‌ای خبرگان رهبری در 4 حوزه برگزار خواهد شد.


 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com