ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  120639 تاریخ انتشار:  1400-08-26 - 10:18 تعداد بازدید:  425
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

وزارت آموزش‌وپرورش بلاتکلیف ماند

داخلی

■ بهارستان به دومین گزینه وزارت آموزش‌وپرورش دولت اعتماد نکرد

مسعود فیاضی روز گذشته در صحن مجلس نتوانست بلیت قطار دولت سیزدهم را از ایستگاه بهارستان بگیرد و نمایندگان مجلس به دومین وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش دولت سید ابراهیم رئیسی اعتماد نکردند.
به گزارش همدان‌پیام، حسین باغگلی 3 شهریورماه سالجاری از قافله کابینه پیشنهادی رئیسی، در خان مجلس بازماند تا روز گذشته بار دیگر رئیس‌جمهوری برای تعیین‌تکلیف وزارت آموزش‌وپرورش به مجلس آید. نمایندگان با 76 رأی موافق، 193رأی مخالف و 18 رأی ممتنع از مجموع 286 نماینده حاضر در جلسه با وزارت باغگلی مخالفت کردند.
در این مدت که وزارت آموزش‌وپرورش به سرپرستی علیرضا کاظمی هدایت می‌شود، 17 آبان‌ماه پس از 2 ماه و نیم، دولت سیزدهم مسعود فیاضی را برای وزارت آموزش‌وپرورش به جای باغگلی به مجلس معرفی کرد.
با این‌حال، از همان‌ ابتدا فیاضی مورد استقبال نمایندگان قرار نگرفت و سه‌شنبه‌ هفته گذشته زمانی که محمد‌باقر قالیباف، رئیس‌ مجلس قرائت نامه معرفی مسعود فیاضی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش را آغاز کرد، برخی از نمایندگان با فریادهای «دو دو» مخالفت و انتقاد خود را نسبت به این معرفی اظهار کردند، فریادهایی که در طول زمان قرائت‌ نامه رئیسی ادامه داشت. (پیش ‌از این نمایندگان با فشردن کلیدهای 2-مخالف- و 4-موافقت- که بر روی میز‌های مجلس بود، نظر خود را در هنگام رأی‌گیری اعلام می‌کردند، که بعد‌ها اعداد 2 و 4 به عنوان‌ علامتی برای نشان دادن مخالفت و یا موافقت نمایندگان در مجلس به حساب آمد.)
در رابطه با بررسی صلاحیت فیاضی در کمیسیون آموزش‌وتحقیقات(کمیسیون تخصصی مربوطه) از همان ابتدا، اظهار‌نظر‌ها از مخالفت اعضای این کمیسیون با فیاضی حکایت می‌کرد. درنهایت اعضای کمیسیون آموزش‌وتحقیقات مجلس با 9 رأی مخالف، 6 رأی موافق و 2 رأی ممتنع با دومین وزیر پیشنهادی دولت برای آموزش‌وپرورش مخالفت کردند. در این میان فرهاد بشیری یکی از اعضای این کمیسیون گفته بود که علت مخالفت اعضا، نبود تجربه مدیریت فیاضی بوده، با این‌حال علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش‌وتحقیقات از مخالفت کمیسیون متبوعش با برنامه‌های وزیر پیشنهادی خبر داده بود.
گفتنی است که فیاضی، معاون مرکز پژوهش‌های مجلس و برادر داماد علیرضا زاکانی، نماینده سابق قم و شهردار فعلی تهران است. می‌توان گفت که از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون اکثریت حواشی پیرامون دولتمردان دولت سیزدهم متوجه زاکانی به‌خصوص در بحث انتصابات بوده است.
 صلاحیت فیاضی برای من حجت است
روزگذشته بررسی صلاحیت فیاضی در دستور کار مجلس قرار گرفت و پس از آن رئیس‌جمهوری به ساختمان بهارستان آمد.
رئیسی در دفاع از وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش گفت: فیاضی آموزش‌وپرورش را می‌شناسد و فرد صالحی برای این مسئولیت است. افرادی ممکن است خویشاوندان کسانی باشند، اما هرکسی در زندگی دارای دستاوردهای علمی و موارد دیگر است. وی در ادامه افزود: تا برای من حجت نباشد، فردی را انتخاب نمی‌کنم، اما تصمیم با مجلس است. فیاضی کلاس و آموزش‌وپرورش را می‌شناسد، با بسته‌های یادگیری آشنایی دارد. در ستاد آموزش‌وپرورش مدیرکل بوده و طرح آموزش مجازی با عنوان «شاد» را در کارنامه دارد.
رئیس‌جمهوری همچنین ادامه داد: فیاضی هم برنامه دارد هم شناخت، او تحول‌گراست و این مسأله برای ما بسیار مهم است. اگر صلاحیت فیاضی برای ما محرز نمی‌شد اصلاً او را به مجلس معرفی نمی‌کردیم.
 فیاضی برنامه‌ دارد، تجربه نه
پس از دفاع رئیسی از وزیر پیشنهادی خود، موافقان و مخالفان فیاضی به صحن آمدند. درکل می‌توان گفت که مخالفان فیاضی از نداشتن تجربه وی انتقاد کرده و موافقان برنامه‌های وی را مورد توجه قرار می‌دادند.
حجت‌الاسلام محمد باقری(مخالف): فیاضی یک روز هم سابقه مدیریت ندارد
محمد وحیدی (مخالف): بیش از 20 ابهام نسبت به فیاضی وجود دارد
حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی(موافق): فیاضی در آموزش‌وپرورش تحول ایجاد می‌کند
عباس گودرزی(موافق): فیاضی برای حل مشکلات آموزش‌وپرورش راه‌حل دارد
احمد محرم‌زاده(مخالف): منظور فیاضی از تقویت نگرش آخرت‌گرایانه کودکان چیست؟
زهره الهیان(موافق): وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش برای اینترنت و سیم‌‌کارت دانش‌‌آموزان برنامه دارد
سید کاظم دلخوشی(مخالف): فیاضی تجربه و تخصص ندارد
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی(موافق): فیاضی صد و اندی برنامه عملیاتی به مجلس ارائه کرده است
 تحول‌گرا هستم و نقشه تحول
در دست من است
وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش در این جلسه پس از اظهارات مخالفان و موافقانش گفت: وقتی به رتبه‌بندی می‌رسیم به هر طریقی که هست باید آن را اجرا کنیم. بودجه آموزش‌وپرورش در سال گذشته 4/13درصد کل بودجه بوده است و امسال 8/8 درصد بودجه است. در هیچ کشور پیشرفته‌ای سهم آموزش‌وپرورش از ۲۰ درصد بودجه کل کشور کاهش پیدا نکرده است.
فیاضی با بیان اینکه یک مدیر تحول‌گرا هستم، ادامه داد: نقشه تحول در دست بنده است. آموزش فدای پرورش نخواهد شد. موظفم سند تحول را اجرا کنم. وقتی در مرکز پژوهش‌ها بودم، ۲۵ گزارش سیاستی در مورد آموزش‌وپرورش منتشر کردم.
وی با بیان اینکه دانش‌آموزان ما در ۲۲ ماه‌های اخیر 3 درصد چاق‌تر شده‌اند، گفت: من ۲۵سال طلبگی کردم و درخصوص مدرک تحصیلی 2 امتحان جامع و تدوین رساله را پشت سرگذاشتم.
 فیاضی هفتمین وزیر پیشنهادی ناکام وزارت آموزش‌وپرورش
نمایندگان مجلس یازدهم روز گذشته با ۱۱۵رأی موافق، ۱۴۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۰ رأی مأخوذه، با دومین وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش دولت سیزدهم مخالفت کردند که فیاضی به هفتمین وزیر پیشنهادی ناکام وزارت آموزش‌وپرورش از دولت نخست تاکنون تبدیل شود.
نخستین بار سید‌علی‌اکبر پرورش در کابینه دوم میرحسین موسوی، در خان مجلس از تصدی وزارت آموزش‌وپرورش جا ماند. کاظم اکرمی، علی‌اکبر اشعری، سوسن کشاورز، محمدعلی نجفی، حسین باغلگی و مسعود فیاضی دیگر وزرای پیشنهادی ناکام وزارت آموزش‌وپرورش به حساب می‌آیند.
نکته جالب در این میان این است که 3 تن از این افراد (پرورش، اکبری و نجفی) سابقه وزارت آموزش‌وپرورش را در کارنامه خود داشته و با تغییر دولت‌ها و مجالس، در ایستگاه بهارستان از قافله دولت‌ جدید وقت پیاده شده‌اند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com