ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  119942 تاریخ انتشار:  1400-07-12 - 11:27 تعداد بازدید:  448
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس جمهور در جلسه هیات دولت
مدیران ارشد دولت از دیدگاه‌های نخبگان، فارغ از نگاه سیاسی استفاده کنند

داخلی

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری دولت از ظرفیت نخبگان کشور، گفت: مسئولان دستگاه‌های اجرایی به دور از نگاه سیاسی با صاحب‌نظران و نخبگان، جلسات منظم کارشناسی برگزار کنند و از نظرات آنان بهره‌مند شوند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز گذشته در جلسه هیات دولت با تاکید بر ضرورت حاکمیت انضباط مالی در همه دستگاه‌های دولتی گفت: کار انقلابی به معنای بی‌نظمی نیست و پیشرفت در کارها فقط با نظم و انضباط ممکن است و اگر در جایی لازم بود از راه میانبر استفاده شود، آن هم باید بر پایه راهکار قانونی صورت گیرد.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به وعده دولت سیزدهم برای افزایش صادرات غیرنفتی و حمایت از سرمایه‌گذاری در کشور، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید همه تلاش خود را برای توسعه صادرات غیرنفتی به ویژه به کشورهای همسایه به کار گیرند.
رئیسی گفت: حمایت قانونی، حقوقی و قضایی از سرمایه‌گذاری باید به بهترین نحو صورت گیرد تا سرمایه‌گذاران و به ویژه ایرانیان خارج از کشور در عمل ببینند که ایران امن‌ترین و بهترین نقطه برای سرمایه‌گذاری آنان است.
 رئیسی با تاکید بر تضمین امنیت سرمایه‌، سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری در کشور گفت: دولت به بهترین شیوه، نقش خود را در تسهیل سرمایه‌گذاری ایفا خواهد کرد و ضوابط پیچیده اداری باید از مسیر سرمایه‌گذاری برچیده شود.
رئیس جمهور همچنین از وزیر و مدیران وزارت جهاد کشاورزی برای تامین نهاده‌های دامی کشور و آغاز خرید دام عشایری که در سفرهای استانی وعده داده شده بود، قدردانی کرد و گفت: پشت هر کمبودی علتی نهفته است اما گاهی شناسایی و رفع اساسی مشکل زمانبر است و باعث می‌شود کار از کار بگذرد و مردم در تنگنا قرار بگیرند.
 رئیسی از وزیران خواست اجازه ندهند هیچ کالایی با کمبود مواجه شود و هرجا کمبودی پیش آمد، ابتدا به سرعت کمبود را برطرف کنند و سپس به دنبال علت‌یابی اساسی مشکل باشند.
 رئیسی در ادامه با بیان اینکه باید به اجتماعات صنفی که خواسته‌های منطقی دارند توجه شود، گفت: البته اگر خواسته اجتماع کنندگان منطقی نبود باید آنان را آگاه کرد اما نباید به خواسته‌های غیرمنطقی تن داد.
رئیس جمهور گفت: در هر صورت باید با کسانی که خواسته‌ای دارند و تجمع می‌کنند، گفتگو شود و نسبت به خواسته آنها روشنگری صورت گیرد.
 رئیسی در ابتدای سخنان خود با تبریک و خوشامد به رئیس جدید سازمان صدا و سیما، گفت: رسانه ملی، پل اطمینان‌بخش و امیدآفرین بین دولت و مردم است که انتظارات و نظرات مردم را به دولت منتقل و دیدگاه‌ها و اقدامات دولت را برای مردم تبیین می‌کند. آقای رئیسی افزود: پیشبرد اهداف دولت در گرو ارتباط با مردم است و رسانه ملی می‌تواند در شکل‌دهی و کیفیت این ارتباط بسیار موثر باشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com