ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142346 تاریخ انتشار:  1404-01-04 - 16:27 تعداد بازدید:  284
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرماندار تاکید کرد:
نیاز همدان به سرمایه‌گذاری برای ساخت هتل

داخلی


فرماندار همدان با اشاره به روند افزایشی حضور گردشگران نوروزی در این شهرستان، گفت: نیاز همدان به ساخت هتل یک ضرورت است که باید به جذب سرمایه‌گذار در این زمینه توجه شود.

مسلم مخفی یکشنبه ۳ فروردین در بازدید از برخی اماکن گردشگری همدان، اظهار کرد: دستگاه‌های متولی از هر لحاظ آماده پذیرش مسافران نوروزی هستند.

وی با اشاره به روند افزایشی حضور گردشگران در این شهرستان، گفت: ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی همدان همچنان آن‌گونه که شایسته است، معرفی نشده و ضرورت دارد از رسانه ملی این مهم انجام شود.

فرماندار همدان افزود: زمینه درآمدزایی در کنار اماکن تاریخی و تفریحی مغفول مانده که باید به این موضوع با مشورت افراد متخصص توجه شود.

مخفی در بازدید از موزه هگمتانه نیز با بیان اینکه نوروز ۱۴۰۴، نخستین نوروز پس از ثبت هگمتانه در فهرست میراث جهانی یونسکو است، تصریح کرد: موزه هگمتانه نماینده و یادگار تاریخ چندهزار ساله شهر همدان و حاوی اشیایی است که از دل محوطه باستانی هگمتانه بیرون آمده‌ و همواره مورد استقبال ویژه مسافران و گردشگران قرار گرفته است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com