ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142751 تاریخ انتشار:  1404-02-07 - 13:29 تعداد بازدید:  151
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مذاکرات جدی و حساس شد

داخلی


 سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا که از حدود ساعت ۱۰ صبح روز گذشته آغاز شد، به روال ۲ دور قبلی با تسهیل‌گری میزبان عمانی و با حضور رؤسای هیأت‌های نمایندگی ایران و آمریکا در سالن‌های مجزا انجام گرفت.

وزیر خارجه ایران پس از پایان مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن، با بیان اینکه «مذاکرات کاملا جدی و کاری بود» خبر داد: حدس می‌زنم در جلسه آینده کارشناس سازمان انرژی اتمی هم باید به ترکیب کارشناسان اضافه شود.

به گزارش ایسنا،سید عباس عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا تصریح کرد: مذاکرات خیلی جدی‌تر از گذشته بود و به تدریج وارد بحث‌های جزئی‌تر، فنی‌تر و تکنیکی‌تر شد.

وی در ادامه و با تاکید بر اینکه مذاکرات، غیرمستقیم است، گفت: حضور کارشناسان بسیار مفید بود. ما چندین بار نظرات را به‌صورت مکتوب ردوبدل کردیم. در مجموع فضای مذاکره، کاملا جدی و کاری بود. وزیر خارجه ایران با بیان اینکه مقداری از مسائل کلان فاصله گرفتیم و این به معنای این نیست که اختلافات حل شده است؛ هم در موضوعات کلان و جزئیات اختلافات وجود دارد، گفت: تا جلسه بعدی قرار است در پایتخت‌ها بررسی انجام گیرد که چطور می‌توانیم اختلافات را کم کنیم.

عراقچی گفت: اینکه هر دو طرف جدی بودند و با جدیت وارد مذاکرات شدند، کاملا مشهود بود و این موضوع، فضایی را ایجاد می‌کند که امیدوار باشیم که می‌شود پیشرفت کرد. امیدواری ما به‌شدت محتاطانه است و مسائلی هست که باید در مورد آن تفاهمات کلی به‌دست آید و بعد درباره جزئیات آن مذاکره شود. امیدوار هستیم اما به شدت محتاطانه.

وی درباره دور بعدی مذاکرات هم گفت: احتمالا مجددا شنبه خواهد بود و جزئیات و مکان آن را دولت میزبان که عمان است، تنظیم می‌کند و به اطلاع طرفین می‌رساند. وزیر خارجه ایران درباره سطح مذاکرات هم گفت: در همین سطح فعلی با حضور بنده و آقای ویتکاف خواهد بود و همراهی کارشناسان.

 مذاکرات همچنان مثبت است

همچنین یک مقام ارشد آمریکایی به رسانه‌های غربی گفت:سومین دور مذاکرات با ایران، مثبت و سازنده بود. در مذاکرات امروز پیشرفت بسیاری در دستیابی به توافق حاصل شد.

آکسیوس به نقل از این مقام آمریکایی نوشت: «این دور اخیر از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم بیش از چهار ساعت به طول انجامید. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، اما پیشرفت بیشتری در دستیابی به توافق حاصل شد».

این مقام آمریکایی در ادامه گفت:ما توافق کردیم که به زودی دوباره در اروپا دیدار کنیم و از شرکای عمانی خود برای تسهیل این مذاکرات تشکر می‌کنیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com