ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101003 تاریخ انتشار:  1398-08-08 - 10:45 تعداد بازدید:  161
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

روز اعلام خروج ایران از برجام را نخواهید دید

داخلی


 مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری با بیان این‌که «تلاش‌هایی از طرف ایران، اروپا و البته از طرف آمریکا در جریان است برای این‌که انجام مقدمات مذاکره به شکل آبرومندانه فراهم شود»، گفت: اما هرگز روزی را نخواهیم دید که ایران اعلام خروج از برجام کند؛ لذا ایران باید در اجرای گام چهارم میزان تعهد خودش در برجام را دقیقا با میزان تعهد طرف‌های اروپایی در برجام انطباق دهد.
دیاکو حسینی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برداشتن گام چهارم توسط ایران با توجه به عدم تعهد اروپایی‌ها در این مدت اظهار کرد:‌ اروپایی‌ها تا امروز نتوانستند کاری انجام دهند و کاری هم انجام ندادند به این خاطر که نمی‌توانند کاری انجام دهند؛ لذا احتمال این‌که اروپا بتواند خواسته‌های ایران را برآورده کرده و این امکان را محقق کند که برجام بدون آمریکا بتواند به‌طور سلامت کار خود را پیش ببرد بسیار ضعیف و حداقل در بازه زمانی کوتاه مدت غیر ممکن است.
وی تصریح کرد:‌ بنابراین امروز راه خیلی ساده‌ای را در پیش داریم؛ یعنی باید این عدم توانایی اروپا در انجام تعهداتشان را بپذیریم و در عین حال در برجام باقی بمانیم به خاطر مزایای اندکی که برای ایران دارد و یا این که ایران باید گام چهارم را بردارد و میزان تعهد خودش در برجام را دقیقا با میزان تعهد طرف‌های اروپایی در برجام انطباق دهد.
این کارشناس ارشد مسائل استراتژیک همچنین بیان کرد: فکر می‌کنم این اتفاق به معنای خروج ایران از برجام نیست، اما برجام را آنقدر باریک می‌کند که عملا چیزی از آن باقی نماند، ولی به هر حال نکته اساسی اینجاست که مسئولیت رسیدن به این مرحله به طور کامل به عهده طرف اروپایی است و پیامدهای آن هم برای امنیت منطقه و هم از جهت نظارت برنامه‌های هسته‌ای ایران که اروپا هم همواره بخشی از دغدغه‌هایش بوده به طور کامل به عهده اروپا خواهد بود و ایران دست کم به لحاظ اخلاقی موضع بالاتری را به دست می‌آورد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com