ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115562 تاریخ انتشار:  1399-11-12 - 07:00 تعداد بازدید:  302
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

چرا همسان‌‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ناقص اجرا شد؟

داخلی


 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس دلایلی را برای اجرای ناقص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی مطرح و تأکید کرد که یکی از شروط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی این سازمان دریافت مطالباتش از دولت است.
به گزارش الف، حسن لطفی با انتقاد از وضعیت اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اظهار کرد: متأسفانه قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که در ابتدای سالجاری اجرا شد، رضایت کامل بازنشستگان این سازمان را تأمین نکرد.
نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: امروز شرایطی وجود دارد که اغلب صندوق‌های بیمه، دچار ورشکستگی شده‌اند و با مشکلات مالی عدیده‌ای نیز مواجه‌اند و غالب صندوق‌ها توان ایستادگی در برابر فشار هزینه‌ها را ندارند.
وی تصریح کرد: شرایط صندوق‌‌های بازنشستگی، غالبا ویژه است و برای اینکه بتوانند به تعهدات‌شان در قبال بازنشستگان عمل کنند، تنها از طریق حق بیمه‌های افراد تحت پوشش، صندوق را اداره می‌کنند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین با اشاره به اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی برای اعتبارات درنظر گرفته شده، در لایحه بودجه سال 1400 برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اعتراضاتی مطرح کرده است.
لطفی همچنین با اشاره به اجرای ناقص قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سالجاری، گفت: قرار بود این قانون به‌طور پیوسته و دائمی اجرا شود، اما متأسفانه به‌دلیل کمبود منابع مالی از سوی سازمان تأمین اجتماعی و تخصیص پیدا نکردن منابع، اجرای آن ناقص ماند.
نماینده مردم رزن در بهارستان یکی از دلایل اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در ابتدای سالجاری را، واگذاری بخشی از سهام صندوق تأمین اجتماعی دانست و افزود: صندوق تأمین اجتماعی از محل فروش سهامش توانست بخشی از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند، اما در مجموع، رضایت بازنشستگان این صندوق را تأمین نکرد.
وی با اشاره به اجرایی شدن قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، اظهار کرد: بخشی از منابع مالی صندوق بازنشستگی کشوری توسط دولت و از محل درآمدهای بودجه‌های سالیانه تأمین می‌‌شود، بنابراین اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی این صندوق محقق می‌شود، اما صندوق تأمین اجتماعی منابع کافی برای اجرای این قانون را در اختیار ندارد.
لطفی همچنین از تلاش کمیسیون تلفیق بودجه 1400 برای افزایش میزان اعتبارات سازمان تأمین اجتماعی برای تحقق اجرای قانون همسان‌‌سازی حقوق بازنشستگان خبر داد و گفت: از سوی کمیسیون اجتماعی مجلس، مشغول رایزنی‌هایی برای این موضوع هستیم که ان‌شاء‌ا... محقق شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان یکی از شروط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ازسوی سازمان تأمین اجتماعی را دریافت مطالباتش از دولت دانست و خاطرنشان کرد: درصورتی‌که سازمان تأمین اجتماعی بتواند درآمدهای برخی شرکت‌های وابسته، مانند «شستا» را شفاف‌‌سازی کند، اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی تأمین اجتماعی اجرایی خواهد شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com