ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101149 تاریخ انتشار:  1398-08-12 - 09:47 تعداد بازدید:  211
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

باید مشخص شود نامزدهای انتخابات با حقوق مشخص چگونه و به چه هدفی میلیاردها تومان هزینه می‌کند

داخلی


 یک نماینده مجلس دهم با اشاره بر ضرورت ایجاد شفافیت در هزینه‌کردهای انتخاباتی کاندیداها در زمان انتخابات، بر وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان در ایجاد این شفافیت تاکید کرد.
جلیل رحیمی جهان‌آبادی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره ضرورت شفافیت در هزینه‌‌کردهای انتخاباتی کاندیداها در زمان انتخابات گفت: اصل شفافیت مالی در انتخابات لازم است، در کشور ما هم کسی که به صورت فردی یا حزبی  فعالیت سیاسی می‌کند باید مشخص شود  که منابع مالی که در تبلیغات  و فعالیت سیاسی هزینه‌ می‌کند از کجا تامین شده است؟
این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بیان کرد: این حق نهادهای نظارتی و امنیتی و نهادهای مجری انتخابات است که از کاندیداها بپرسند که منابع مالی‌تان چقدر است و از کجا تامین کرده‌اید؟ این امر ضرورت دارد و می‌تواند جلوی خیلی از مسائل و مشکلات را بگیرد. با این کار مشخص می‌شود که هزینه‌ها از چه منابعی تامین می‌شود.
رحیمی جهان‌آبادی در پاسخ به این سوال که از آنجایی که تا حالا شفافیت مالی کاندیداها را در انتخابات کمتر شاهد بوده‌ایم و با توجه به اینکه این روزها بحث شفافیت در کشور بیش از پیش مطالبه می‌شود چقدر لازم است در این انتخابات بر این موضوع تاکید کنیم؟ گفت: به نظر من نهاد مجری انتخابات که دولت و وزارت کشور است، می‌توانند منابع مالی کاندیداهایی که وارد عرصه انتخابات می‌شوند را به صورت دقیق بگیرد.
این عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تصریح کرد: دولت و وزارت کشور می‌توانند در خلال انتخابات هزینه‌ها را رصد کنند و هر کجا که نیاز بود این نظارت را اعمال کنند. همچنین شورای نگهبان که نهادی نظارتی است و بر اجرای قانون انتخابات نظارت می‌کند، می‌تواند مسائل مالی و هزینه‌های انتخاباتی کاندیداها را بررسی کند و دقت کند که از چه منابعی تامین می‌شود و چقدر هزینه می‌شود.
وی تاکید کرد: وقتی نماینده مجلس و شورا حقوق مشخصی می‌گیرد و درآمد مشخصی دارد و میلیاردها تومان هزینه می‌کند باید مشخص شود که اولا به چه هدفی چنین پولی را هزینه می‌کند، در ثانی باید مشخص شود که از چه منابعی تامین کرده است. در انتخابات ریاست جمهوری هم به نظر من نیاز به این دقت و نظارت وجود دارد که نهادهای نظارتی و مجری این نظارت را داشته باشند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com