ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  116263 تاریخ انتشار:  1399-12-13 - 07:00 تعداد بازدید:  248
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حواشی روز گذشته مجلس
نباید صداهایی از مجلس بیرون رود که منجر به آسیب شود

داخلی


 مجلس یازدهم برای مردم جان می‌دهد؛ بنابراین نباید صداهایی از این مجلس بیرون رود که سبب آسیب شود؛ اینکه گفته شود مجلس شبیه پادگان است، درست نیست.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی درباره حواشی جلسه علنی روز گذشته، بیان کرد: هیچ‌کس حق ندارد بگوید که من نسبت به سایرین نماینده‌تر هستم؛ زیرا همه اختیار دارند و می‌توانند نسبت به مسائل اظهارنظر کنند. براساس ماده «۲۰» آئین‌نامه داخلی مجلس رئیس قوه‌مقننه وظایف 7‌گانه مشخصی دارد که باید آنها را انجام دهد.
حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادیخواه در ادامه اظهار کرد: صباغیان نماینده فعال و متدینی است، اما همه ما باید بدانیم امروزه از سوی افراد مختلفی مجلس شورای اسلامی مورد حمله قرار می‌گیرد، مجلس شورای اسلامی از سوی رهبر انقلاب به‌عنوان مجلس انقلابی نامگذاری شد و این درحالی است که برخی تلاش می‌کنند برخلاف نظر ایشان مجلس را جلوه دهند. مجلس انقلابی با تصویب قانون اقدام راهبردی در مقابل تحریم‌های ظالمانه لرزه بر تن دشمنان و استکبار ایجاد کرد و دولت نیز مجبور به پذیرش اجرای این قانون شد.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم برای مردم جان می‌دهد؛ بنابراین نباید صداهایی از این مجلس بیرون رود که سبب آسیب شود؛ اینکه گفته شود مجلس شبیه پادگان است، درست نیست. مجلس انقلابی مدال نوکری مردم را بر گردن دارد که این امر نشان می‌دهد این مجلس شبیه پادگان نظامی نیست؛ اینکه عده‌ای در هر مقامی صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند و اظهارنظر نادرست دارند، اقدام ناصحیحی است زیرا برای ضدانقلاب‌ها سوژه درست می‌کند.
وی در ادامه تأکید کرد: همگان شاهد هستند نمایندگان از ساعت ۷ صبح در مجلس شورای اسلامی حاضر می‌شوند و ده شب به خانه‌هایشان می‌روند و برای انجام وظایفشان هیچ منتی بر سر مردم ندارند؛ بدون شک از مدیریت آقای قالیباف تشکر می‌کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com