ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138817 تاریخ انتشار:  1403-04-30 - 09:08 تعداد بازدید:  202
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گلایه کبودراهنگی‌ها از عرضه نان بی‌کیفیت

مادستان


کبودراهنگ-اکرم حمیدی- خبرنگارهمدان‌پیام: نان باكیفیت یكی از مطالبات جدی مردم بوده و هست كه با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق این مطالبه بوده اما همچنان شاهد عرضه نان بی‌كیفیت به مردم در شهرستان کبودراهنگ هستیم.

دور ریز زیاد، خمیر بودن بخش‌هایی از نان، استفاده از جوش‌شیرین و طبخ نامطلوب، عمده دلایل نارضایتی مردم از بی‌كیفیتی نان در نانوایی‌ها با آرد سهمیه‌ای است.

کیفیت نان در کبودراهنگ همواره مورد گلایه مصرف کنندگان بوده و مردم، به ناچار نان‌ بی‌کیفیت را از نانوایی‌ها تهیه می‌کنند ولی درعین حال به‌رغم تأکید و پیگیری مسئولان، کیفیت نان در این شهر ارتقاء نیافته و انتقادات و گلایه مصرف‌کنندگان همچنان پابرجاست.

کبودراهنگی‌ها انتظار دارند که کیفیت نان در این دیار که یکی از شهرستان‌های مهم تولیدکننده گندم است، نباید مشکل کیفیت داشته باشد و بر همین اساس، خواهان مدیریت مسأله و تشدید نظارت از سوی دستگاه‌های مربوطه هستند.

از آنجایی که نان در باورعمومی مردم  قداست داشته و از آن به‌عنوان برکت خدا یاد می‌شود و به همین باور درست عمومی، گذشتگان همواره با احترام از این برکت خدا یاد می‌کردند و جلوگیری از اسراف نان مورد تأکید بوده و هست.

در هر حال نانی که مردم کبودراهنگ مصرف می‌کنند، کیفیت کافی را ندارد، امیدواریم که مسئولان مربوطه نظارت بیشتری بر نانوایی‌هاداشته باشند وبا تأکید بر کیفیت نان در این شرایط سخت اقتصادی مانع دور ریز شدن نان شوند.

شهروندان کبودراهنگی از کیفیت نان گله‎مند هستند

همتی یکی از شهروندان کبودراهنگی گفت: ما معمولاً از نان سنگک استفاده می‌کنیم اما به دلیل پایین بودن کیفیت وسط نان همیشه سوخته و اطراف نان خمیر است که چندان قابل استفاده نیست و بیشتر نان دورریز می‌شود.

شهروند دیگری می‌گوید: کیفیت نان سنگک و بربری در حدی پایین است که اگر نان چند ساعت در بسته‌بندی و فضای دور از فریزر بماند، دیگر قابل مصرف نیست در حالی که نان باید به نحوی تولید شود که حداقل برای یکروز خارج از فضای یخچالی قابلیت مصرف داشته باشد.

بهرامی شهرو ند دیگری اظهار کرد: آرد، ابزار و نیروی ماهر در کیفیت نان تأثیرگذار بوده و اگر حتی یکی از این موارد مناسب نباشد، کیفیت نان هم کم می‌شود بنابراین اغلب اوقات ‌نان بی‌کیفیت از نانوایی‌های کبودراهنگ تهیه می‌کنیم و مسئولان باید با نظارت بیشتر علت این مشکل را ریشه‌یابی کنند.

احمدی می‌گوید: متأسفانه در یکی دو سال اخیر در بعضی از نانوایی‌ها، پخت نان چنان بی‌کیفیت شده که در تعداد محدود و کمتر از انگشتان یک دست می‌توان نانوایی با کیفیت و مطلوب در شهرستان کبودراهنگ پیدا و نان مورد نیاز را تهیه کرد.
یکی دیگر از شهروندان گفت: اگر آرد با کیفیت بهتر به شهرستان وارد شود، قطعاً در پخت نان مطلوب تأثیرگذار خواهد بود.

رضایی می‌گوید: نانوایان دیگر مثل گذشته رغبتی به تولید نان با کیفیت ندارند به طوری که خمیر نانی که باید از سحر آماده و در اوایل صبح پخت شود در کمتر از یک ساعت اقدام به آماده کردن خمیر و پخت آن می‌کنند و به نوعی زمان عمل آوری خمیر را رعایت نمی‌کنند.

یکی از نانوایان کبودراهنگی نیز آرد بی‌كیفیت را دلیل اصلی كیفیت پایین نان عنوان كرد و گفت: آردهایی كه به واحدهای نانوایی داده می‌شود كیفیت مطلوبی  ندارند و همین موضوع سبب می‌شود تا در پخت نان با مشكل مواجه شویم.

وی ادامه داد: مردم از ما گلایه دارند كه در پخت مناسب نان كوتاهی می‌كنیم و نمی‌توانیم نان مرغوب به آنها عرضه كنیم اما واقعیت این است كه زمانی كه آرد بی‌كیفیت باشد ما هرچقدر تلاش كنیم، نمی‌توانیم نان باكیفیت تولید كنیم.

در کارگروه تنظیم بازار شهرستان کبودراهنگ نیز بر نظارت و بازرسی بیشتر از بازار، اصناف و نانوایی‌ها تأکید شد.

 همچنین در این کارگروه با اشاره به کیفیت کم آرد، بر پیگیری برای رفع این مشکل از سوی کارخانه‌های تولید آرد تأکید شد.

فرماندار شهرستان کبودراهنگ اظهار کرد:۴ ماهه نخست امسال بیش از ۲ هزار و یکصد بازرسی از اصناف و بیش از هزار و ۲۰۰ بازرسی از نانوایی‌های سطح شهرستان انجام شده و برای ۱۰۷ متخلف تشکیل پرونده شده ‌است.

غلامی افزود: اتاق اصناف کبودراهنگ نیازمند نیروی بازرس است و باید به این موضوع توجه ویژه‌ای شود تا بیشتر مشکلات نظارت برنانوایی‌ها و اصناف مرتفع شود .

وی ادامه داد: با توجه به ماه محرم و صفر و توزیع غذای و شربت نذری، هیأت‌های مذهبی نیازمند برنج و گوشت و شکر تنظیم بازاری است، در همین زمینه ۱۰ تن برنج، ۱۰ تن شکر و ۱۰ تن گوشت منجمد پیش‌بینی شده که پاسخگوی هیأت‌های مذهبی شهرستان نیست.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com