ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  132881 تاریخ انتشار:  1402-04-05 - 09:18 تعداد بازدید:  1035
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۹۷ پایگاه تابستانه فراغت دانش‌آموزی درکبودراهنگ ایجاد شد

مادستان


 کبودراهنگ- اکرم حمیدی -خبرنگار همدان‌پیام: با تعطیل شدن مدارس  بسیاری از والدین به فکر ثبت نام فرزندشان در کلاس‌های تابستانی هستند تا از هدر رفتن وقت او جلوگیری کنند.

تعطیلات تابستان برای دانش آموزان فرصتی مناسب برای تفریح، بازی و کسب مهارت‌های مختلفی است که در طول سال تحصیلی شاید نتوان نسبت به یادگیری آنها اقدامات مناسب انجام داد.

این روزها پایگاه‌های کلاس‌های تابستانی در مساجد، مدارس و ... برای دانش آموزان مهیاست تا آنها بتوانند از فرصت این ایام به شکل مناسب بهره ببرند. در یک دیدگاه کلی باید گفت که اغلب دانش آموزان در تعطیلات تابستان کلاس‌های ورزشی، هنری، کامپیوتر و کلاس‌های درسی را می‌آموزند .

با توجه به اینکه در طول سال تحصیلی مهارت‌های لازم در زمینه چگونگی مراقبت از خود، مهارت نه گفتن و ... در برخی  مدارس از سوی کادر آموزشی آموخته نمی‌شود، می‌توان از ظرفیت کلاس‎‌های تابستانی برای آموزش این مهارت‌های کاربردی بهره گرفت.

قبل از هر گونه ثبت نام باید کلاس مورد علاقه کودک باشد و او از کلاس خود لذت ببرد، و هیچ کلاسی رو نباید به کودکان و نوجوانان تحمیل کرد چرا  که این کلاس‌ها در مرتبه آزمون و خطا هستند تا کودکان بتوانند علایق خود را شناسایی کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان کبودراهنگ در خصوص برگزاری کلاس‌های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان اظهار داشت امسال در مجموع ۹۷ پایگاه تابستانی در سطح بخش مرکزی و شیرین سو با ۱۵۰ رشته  فرهنگی ،قرآنی، نماز و عترت، آموزشی، ورزشی و ... برای اوقات فراغت دانش آموزان تعریف شده است.

سید صالح  اسدی افزود تاکنون۲هزارو ۵۰۰  دانش آموز  در ۹۷ پایگاه  تابستانه در کلاس های مختلف شرکت داشته اند  و  این کلاس ها از یکم تیرماه آغاز شده و تا پایان نیمه اول شهریور نیز ادامه دارد.

وی خطر نشان کرد  دانش آموزان کبودراهنگی از کلاسهای ورزشی، کلاس‌های فوق‌برنامه زبان انگلیسی،کلاسهای  فرهنگی و  هنری، انیمیشن سازی ،کلاس های قرآنی و ... استقبال بیشتری داشته اند.

اسدی ادامه داد سال گذشته کلاس های قرآنی فقط محدود به کلاسهای قرائت قرآن بود ولی امسال با تأسیس دارالقرآن رشته های مختلف قرآن از جمله حفظ، مداحی، تواشیح و ...به  کلاس ها اضافه شده است.

وی  افزود با توجه به پتانسیلی که دانش آموزان داشتند کلاس انیمیشن سازی نیز امسال به کلاس‌های تابستانی اضافه شده و استقبال خوبی هم از این کلاس ها شده است.

اسدی افزود تعطيلات تابستان فرصتي بسيار مناسب براي مهارت آموزي و شكوفايي استعدادهاي كودكان و نوجوانان است اما در سال هاي اخير فعاليت در فضاي مجازي بخش عمده اي از اوقات فراغت اين قشر را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد با آغاز فصل تابستان، دغدغه والدين دانش آموزان براي غني سازي اوقات فراغت و برنامه ريزي مناسب براي كودكان و نوجوانانشان دوچندان مي شود و در سال هاي اخير با وجود فضاي مجازي بر اين نگراني ها و دغدغه هاي والدين افزوده شده است و اين روزها فعاليت در فضاي مجازي به شايع ترين نحوه گذران اوقات فراغت دانش آموزان تبديل شده است كه افراط در استفاده از آن علاوه بر كاهش سطح تحرك فيزيكي و عوارض غير قابل جبران بدني مي تواند مشكلات روحي رواني متعددي را براي كودكان و نوجوانان پديد آورد.

مدیر آموزش و پرورش کبودراهنگ ادامه داد از سوي ديگر فضاي مجازي فرصت بهره وري و استفاده بهينه از زمان و اوقات فراغت از تحصيل را از دانش آموزان سلب مي كند بنابراین غني سازي اوقات فراغت،  می‌تواند دانش آموزان را از   فضاي مجازي تا حدود زیادی دور نگه دارد .

کارشناسان براین نکته تاکید دارند که غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان صرفاً به منظور تفریح و یا مشغول کردن آنها نباید باشد،  باید نگرش‌ها نسبت به این موضوع تغییر کند به گونه ای که با برنامه ریزی صحیح، تقویت بُعد جسمانی، روانی، عاطفی، اجتماعی و در نتیجه تکامل خود فرد با حضور در این برنامه ها تحقق یابد.

کارشناسان براین معتقد هستند که اجرای برنامه ها از سوی آموزش و پرورش طی سه ماهه فصل تابستان برای  غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان  باید با هدف سرمایه گذاری علمی و اندوخته تجربی برای آنها  انجام شود .

بنابراین  اوقات فراغت دانش آموزان می تواند زمینه ساز کشف استعداد های آن ها  را فراهم سازدو اولیای دانش آموزان نیز باید فرزندان خود را درطول  تابستان که از درس های تئوری به دورهستند، به فراگیری رشته های علمی و نظری مورد علاقه آنها تشویق کنند.

ناگفته نماند که  اجرای برنامه های تیمی در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان نیز یک  اصل مهم در نظام آموزش و پرورش است  و کلاس‌ها در قالب تیم های مشارکتی، همکاری و هماهنگی را به واقعیت کلمه به دانش آموزان تفهیم می کند، به گونه ای که دانش آموز یک گام به سوی اجتماعی شدن می پیماید .

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com