ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  127276 تاریخ انتشار:  1401-07-26 - 17:42 تعداد بازدید:  153
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

2 هزار بسته لوازم التحریر در ملایر اهداء می‌شود

مادستان


 ملایر-خبرنگارهمدان پیام: ۲ هزار بسته لوازم التحریر با مبلغ تقریبی ۵۰۰ میلیون تومان در قالب طرح مهر تحصیلی بین دانش آموزان نیازمند ملایری از محل نیت واقف به دانش آموزان نیازمند ملایری اهداء می شود. 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ملایر   در آئین آغاز مراسم مهر تحصیلی گفت:   2 هزار  بسته لوازم‌التحریر در طرح مهر تحصیلی در راستای اجرای نیات واقف به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان به دانش آموزان نیازمند ملایری اهداء می شود.

حجت الاسلام ابوذربا بیان اینکه  پیگیری‌های انجام‌شده برای دریافت مجوزهای خرید  لوازم‌التحریر این طرح به‌جای ابتدای مهر  در انتهای این  ماه برگزار شد، گفت: این  بسته ها در بین دانش آموزان  بی‌بضاعت و با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و مجمع خیرین سلامت توزیع می‌شود. حجت الاسلام عباسی با اشاره به اینکه اداره اوقاف و امور خیریه علاوه بر اجرای طرح مهر تحصیلی و توزیع لوازم‌التحریر در طی سال نیز کمک‌هزینه‌های تحصیلی به دانش  آموزان اهداء می‌کند، افزود:با همکاری اداره آموزش‌وپرورش و در طی سال افراد بی‌بضاعت به اوقاف معرفی‌شده و به آنان کمک‌هزینه تحصیلی اهداء می شود.

 ملایر مبدع و طراح طرح مهر تحصیلی در کشور
 مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان نیز در این آئین گفت: طرح "مهر تحصیلی" از سال 1390 و برای نخستین بار در شهرستان ملایر اجرا شد و به‌عنوان یک ایده به کشور ارائه و از سال 1392 طرح مهر تحصیلی در سراسر کشور اجرائی شد. 

حجت‌الاسلام‌ حاجی رضا زین‌العابدینی با اشاره به جایگاه ویژه وقف در شهرستان ملایر اظهار کرد:  ملایر به‌عنوان یکی از شهرستان‌های ویژه واقف پرور در کشور شناخته می‌شود. وی بابیان اینکه وقف خدمات خوبی در شهرستان ملایر دارد تصریح کرد: خانواده وقف کمک‌حال امورات مردم است  و در بخش‌های مختلف شاهد خدمات وقف در شهرستان هستیم. حجت‌الاسلام زین‌العابدینی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد:  سیف‌الدوله به‌عنوان بزرگ‌ترین واقف شهرستان ملایر تنها یک‌سوم اموال خود را وقف کرده است و لیست خرید زمین‌های ملایر موجود و در دست یکی از نوادگان وی است.

وی بابیان اینکه احداث مدرسه، احداث بیمارستان و هزینه‌های خانقاه سه نیت اساسی سیف‌الدوله است تصریح کرد: از محل درآمدهای نیات موقوفات سیف‌الدوله چندین مدرسه در شهرستان ساخته‌شده که در اختیارآموزش‌وپرورش قرار داده‌شده است.

وی موقوفات قرآنی را یکی از نیازهای شهرستان عنوان کرد و گفت: وقف‌های قرآنی موضع اساسی در موقوفات جدید است و کسانی که قصد وقف رادارند می‌توانند در این بخش نیت کنند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com