ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  129238 تاریخ انتشار:  1401-10-10 - 17:51 تعداد بازدید:  302
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پست انتقال برق "شهید همدانی" نیازمند اعتبار

مادستان


 نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پست انتقال برق شهید همدانی ۱۰ سال است که تعریف شده ولی قدمی برای آن برداشته نشده بود، گفت: پست انتقال شهید همدانی را ۱۰ سال پیش می‌شد باکمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان اجرا کرد، اما درحال حاضر نیازمند ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به‌گزارش ایسنا، حجت الاسلام احمد حسین فلاحی در جلسه با مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر با تأکید براینکه به دنبال کارهای زمین مانده هستیم، اظهارکرد: برای ما دغدغه جدی وجود داشت که در بحث برق همدان همانند آب در آینده بحران به وجود نیاید به طوری که اگر برای آب هم آینده‌نگری می‌شد بحران پیش نمی‌آمد.

وی با بیان اینکه ما برای برق پیش‌بینی‌های لازم را انجام دادیم، تصریح کرد: پست انتقال برق ۲۳۰ کیلو ولت شهید همدانی و پست فوق توزیع همدان ۶ و پست فوق توزیع همدان ۷ و پروژه‌های جهان آباد از زیر ساخت‌هائی هستند که برای مصرف شهرستان‌های همدان و فامنین و برای تولید و اشتغال خانگی باید آماده شوند.

 فلاحی ادامه داد: با توجه به اینکه در پروژه مسکن ملی در آینده ۶۰ هزار واحد مسکن به شهر اضافه می‌شود، پست‌های جدید باید پیش‌بینی می‌شد تا در آینده بحران پیش نیاید.

 در ادامه مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر نیز گفت : احداث پروژه‌های پست برق باعث می‌شود سرمایه‌گذاری در صنایع تولیدی و سایر اشتغال‌آفرینی‌ها در آینده دارای شرایط مناسب‌تری باشد.

داوودآبادی با بیان اینکه مراحل طراحی پروژه شهید سردار همدانی به اتمام رسیده است، خاطرنشان کرد: اوایل سال آینده پروژه شهید سردار همدانی شروع به‌کار خواهدکرد.

وی با اشاره به اینکه  در راستای تقویت پست همدان، پست سیاری را در پست موجود همدان۳ پیش‌بینی کرده‌ایم که تا قبل از تابستان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، تصریح کرد: پروژه همدان ۶ در خیابان مهدیه در حال احداث است و بیش از ۸۰ درصد از تجهیزات این پروژه خریداری و تحت کنترل است.

 داوودآبادی یاداور شد: برای توسعه شهر و پروژه‌های مسکن ملی و جهش ملی مسکن پروژه پست همدان۷ در نظرگرفته شده‌است، با حل مشکل زمین نسبت به احداث این پروژه اقدام خواهدشد.

وی اظهارکرد: پروژه‌های صنعتی منطقه جهان آباد با هماهنگی شرکت شهرک‌های صنعتی انجام خواهدشد که در حال حاضر زمین پروژه منطقه صنعتی جهان آباد تهیه و دیوارکشی شده‌است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com