ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 29 شهريور 1405 - شماره 5514
 


امروز : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

Today : Mon, September 21, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  103414 تاریخ انتشار:  1398-10-07 - 12:55 تعداد بازدید:  252
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل راه‌ و شهرسازی استان همدان دربازدید از پروژه‌های راه‌سازی نهاوند خبرداد
آسفالت محور گردشگری نهاوند- گیان تا پایان سال

مادستان


 نهاوند- خبرنگار همدان پیام: بهسازی محور نهاوند-گیان بااعتبار ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حال انجام است و تاکنون از طریق سازمان راهداری تخصیص نداشته اما اقداماتی برای تخصیص اعتبارات صورت‌گرفته است.
با توجه به پرتردد بودن این محور در فصول  گردشگری(بهار و تابستان) به‌سبب وجود سراب گیان، از پیمانکار انتظار داریم نسبت به آماده‌سازی محور برای آسفالت تا پیش از فرارسیدن سال جدید و یا فروردین‌ماه آینده اقدام‌کند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان در بازدید از پروژه‌های راه‌سازی شهرستان نهاوند در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: با توجه به ظرفیتی که در شهرستان وجودداشت برنامه‌  ساخت ۵۰۰ واحد را در دست اجرا داریم که باید کار نقشه‌های اجرایی به بنیاد مسکن ارجاع و عملیات اجرایی انجام شود.
داریوش حسینی با بیان اینکه سهمیه شهرستان نهاوند ۵۰۰ واحد بود که با رایزنی‌های انجام‌شده این تعداد به یک هزار واحد افزایش‌یافته است، افزود: امیدواریم با وارد کار شدن بنیاد مسکن بتوانیم در‌صورت استقبال مردم این سهمیه را در زمان‌بندی‌های آینده افزایش دهیم، وی همچنین از اجرای ۱۰ درصد پروژه‌های مهم راه‌سازی استان همدان در شهرستان نهاوند خبر داد.
به گفته حسینی 30 پروژه راه‌سازی در نقاط مختلف استان همدان در حال اجرا است که بیش از ۱۰ درصد از آن‌ها مربوط به شهرستان نهاوند است.
وی با اشاره به اینکه ۳ پروژه باند دوم نهاوند- آورزمان، نهاوند- فیروزان و نهاوند- بروجرد از پروژه‌های مهم استان و شهرستان نهاوند هستند، گفت: در حال حاضر پیمانکاران در این ۳ محور در حال فعالیت هستند.مدیرکل راه و شهرسازی همدان اظهار داشت: درصدد هستیم اعتبار پیش‌بینی‌شده در سالجاری برای این پروژه‌ها و سایر پروژه‌های استانی به‌صورت ۱۰۰ درصدی تخصیص یابد تا در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد. وی با اشاره به اینکه به‌رغم کمبود اعتبارات در سال‌های گذشته اجرای پروژه‌ها استمرارداشته است، گفت: محور نهاوند-گیان که پیش از این محوری روستایی بوده، امروز به محور فرعی تبدیل‌شده است. حسینی تصریح کرد: مجموع اعتبارات استان همدان برای پروژه‌های راهسازی ۱۰۴ میلیارد تومان است که تخصیصی ۵۰ درصدی داشته و سهم شهرستان نهاوند بیش از ۲۰ میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر این مبالغ در بحث یارانه قیر نیز اعتبار نقدی وجود دارد، گفت: امیدواریم بتوانیم از اعتبارات استانی نیز برای تسریع در روند ساخت پروژه‌های موجود جذب کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com