ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142042 تاریخ انتشار:  1403-12-11 - 15:33 تعداد بازدید:  129
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

انتقاد دادستان نهاوند از وضعیت بازار
نظارت بر بازار نهاوند ضعیف است

مادستان


نظارت بر بازار نهاوند عملکرد درست و مناسبی ندارد و این شرایط بازرسی باید حل شود و نیروهای نظارت باید بیشتر شوند. 

دادستان نهاوند در ستاد تنظیم بازار شهرستان با بیان این مطلب، گفت: در روزهای پایانی سال عده‌ای به دنبال سود خود هستند و فکر مردم را نمی‌کنند و این رویه باید با نظارت اصلاح شود.

احمد صفایی با بیان اینکه هر دستگاه مسئول باید به وظیفه خود در خصوص تخلفات بازار عمل کند، افزود: عملکرد بازرسی و نظارت بر بازار باید روزانه به دفتر دادستانی نهاوند اعلام شود. 

وی بیان کرد: مردم مشکلات دارند، بنابراین نباید بگذاریم عده‌ای سودجو به بهانه‌های مختلف در شب عید اجناس را گران‌تر از نرخ به دست مردم برسانند. صفایی گفت: بازرسان صمت، تعزیرات، جهاد و اتاق اصناف هر تعداد نظارت داشته باشند، به همراه نتایج بازرسی‌ها باید روزانه به دفتر دادستانی اعلام کنند. 

وی با توجه به ضرورت سلامت بازار نیز عنوان کرد: بهداشت باید جدی‌تر به نظارت بر بهداشت بازار عید ورود کند.

دادستان نهاوند با بیان اینکه چرا مشکل قیمت گوشت قرمز در نهاوند حل نمی‌شود، ادامه داد: قیمت گوشت قرمز در شهرستان مجهول است.
 
وی بیان کرد: برخی قصابی‌ها گوشت دام ماده را هم به قیمت گوشت دام نر به فروش می‌رسانند که تخلف است.

صفایی افزود: دستگاه‌های متولی باید به این مورد در قصابی‌ها ورود کنند و به وظیفه عمل کنند؛ چون در کشتارگاه مشخص است کدام قصابی چه دامی ذبح کرده، بنابراین باید در توزیع نظارت شود.

 وی بیان کرد: عرضه مواد تاریخ مصرف گذشته تهدیدی علیه سلامت عمومی است و دستگاه‌های مربوطه باید در این مورد برخورد کنند و به وظیفه عمل کنند.

دادستان نهاوند گفت: دستفروشان حق عرضه شیرینی به صورت روباز را ندارند چون با سلامت مردم در ارتباط است. 

وی با بیان اینکه هر جا تخلف است باید با شدت برخورد شود، اظهار کرد: قیمت شیرینی باید با رعایت تمام جوانب و مواد تهیه شیرینی تعیین شود و نباید بیشتر از قیمت مصوب به دست مردم برسد.

 برخورد قاطع با گران‌فروشان بازار رمضان و نوروز در نهاوند

در خبر دیگری رئیس اتاق اصناف نهاوند از برخورد قاطع با گران‌فروشان بازار رمضان و نوروز خبر داد.

 حامد خدری با اشاره به برگزاری مانور ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و عید نوروز برای رفاه حال مردم اظهار کرد: 4تیم بازرسی به‌طور شبانه‌روزی بر واحدهای صنفی نظارت می‌کنند تا مشکلی در ثبات بازار و رعایت حقوق مصرف‌کنندگان ایجاد نشود.

وی گفت: بازرسان اتاق اصناف بر صنوف خرده‌فروشی به ویژه اقلام شیرینی، شکلات، آجیل، زولبیا، میوه شب عید و پوشاک و سایر اقلام پرمصرف این ایام نظارت دارند. 

رئیس اتاق اصناف نهاوند با بیان اینکه با هرگونه تخلف، از جمله گران‌فروشی و احتکار، به شدت برخورد خواهد شد، افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع از طریق سامانه‌های ارتباطی ۱۲۴ و شماره تماس ۳۳۲۴۳۷۰۵ اعلام شود تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com