ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142770 تاریخ انتشار:  1404-02-08 - 11:11 تعداد بازدید:  285
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بلاتکلیفی ۱۴ ساله یک پروژه
کتابخانه اسدآباد جان می‌گیرد؟

مادستان


پروژه کتابخانه عمومی اسدآباد به عنوان نخستین کتابخانه استاندارد استان و غرب کشور از سال ۹۰-۹۱ کلنگ‌زنی شده اما هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

پروژه کتابخانه عمومی اسدآباد به عنوان نخستین کتابخانه استاندارد استان و غرب کشور از سال ۹۰-۹۱ کلنگ‌زنی و با مجری‌گری مسکن و شهرسازی عملیات اجرایی آن آغاز شد.

در سال ۱۴۰۰ به دلیل روند کند و لاک‌پشتی این طرح، برای تسریع در روند کار طرح فوق به اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان واگذار شد.

به گزارش ایبنا، با واگذاری این پروژه مهم کتابخانه‌ای استان همدان به اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان پیشرفت فیزیکی این پروژه روند خوبی به خود گرفته و بسیاری از دوستداران کتاب و کتابخانه‌ای استان به ویژه مردم دیار سید جمال‌الدین اسدآبادی چشم انتظار بهره‌برداری این طرح پس از ۱۴ سال انتظار هستند.

ضمن اینکه این شهرستان با وجود دارا بودن پنج دانشگاه و بیش از پنج هزار دانشجو در استان همدان دارای کمترین فضای کتابخانه‌ای بوده و افتتاح این کتابخانه زمینه ارتقای سرانه فضای کتابخانه‌ای این دیار را رفع می‌کند.

 سرانه کتابخانه‌ای اسدآباد 2برابر می‌شود

فرماندار اسدآباد در این زمینه اظهار کرد: ساخت کتابخانه استاندارد اسدآباد از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و تاکنون با ۱۲ میلیارد تومان هزینه، ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سلیمان نظری دوست افزود: مساحت کتابخانه استاندارد یک‌هزار و ۵۰۰ متر مربع است که با افتتاح این کتابخانه، سرانه کتابخانه شهرستان اسدآباد ۲ برابر می‌شود.
وی عنوان کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره از مهم‌ترین برنامه‌های شهرستان اسدآباد است و در حال حاضر ۱۳ پروژه نیمه‌کاره در شهرستان وجود دارد.

تخصیص اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی به پروژه کتابخانه اسدآباد

در ادامه مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان نیز با بیان اینکه پروژه کتابخانه استاندارد اسدآباد از مهم‌ترین پروژه‌های فرهنگی استان به شمار می‌رود، گفت: در حال حاضر این پروژه ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سید جواد معینی با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه نیازمند ۱۹ میلیارد تومان اعتبار هستیم، تصریح کرد: همچنین 5میلیارد تومان اعتبار نیز برای تجهیز مورد نیاز است.

وی یکی از علت‌های تأخیر در پروژه را مطالبات پیمانکار دانست و گفت: با پیگیری انجام گرفته مقداری از مطالبات پیمانکار پرداخت شد اما مشکلی هم در زمین پروژه وجود داشت که با همکاری شهرداری و شورای شهر اسدآباد این مشکل نیز حل شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه به زودی اجرای پروژه با نماکاری ساختمان انجام خواهد شد گفت: طبق قول مساعد فرماندار و نماینده شهرستان اسدآباد در مجلس خبرهای خوبی در خصوص تخصیص اعتبار برای این پروژه خواهیم داشت تا با جذب ۲۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه را شاهد تکمیل آن در ماه‌های آتی باشیم.

وی در خصوص زمان اتمام پروژه نیز اضافه کرد: در صورت تخصیص اعتبار که هم نماینده و فرماندار اسدآباد قول دادند، می‌توان تا آخر سال این پروژه را تکمیل کرد، پروژه‌ای که از مدت‌ها پیش منتظر اعتبار است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com