ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  108961 تاریخ انتشار:  1399-03-12 - 08:58 تعداد بازدید:  184
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اولویت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اشتغال باشد

مادستان


  ملایر - خبرنگار همدان پیام: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اولویت خود را ایجاد اشتغال قرار دهند و شرایط را برای دریافت تسهیلات اشتغال فراهم کنند.
فرماندار ملایر در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اولویت خود را بر ایجاد اشتغال متمرکز کنند.
قدرت ا... ولدی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های شهرستان، در پرداخت تسهیلات اشتغال و سرمایه‌گذاری را خوب دانست و افزود: نسبت به تعهدی که شهرستان ملایر در سند راهبردی سال ۹۸ داشته، به میزان ۱۰۸ درصد بوده است.
ولدی میزان تسهیلات پرداختی از محل تسهیلات پایدار روستایی و عشایری را از ابتدای سال ۹۸ تاکنون، ۶۶ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از محل تبصره ۱۸ نیز میزان ۴۲ میلیارد تومان تسهیلات از ابتدای سال گذشته تاکنون پرداخت شده است.
ولدی افزود: شهرستان ملایر با اختصاص ۳۱ در صد از این تسهیلات در بین شهرستان‌های استان رتبه نخست را به خود اختصاص داده است .
وی تصریح کرد: در حوزه تسهیلات روستایی، با انجام ۲۰۰ طرح در ۲۰۰ روستا در سال ۹۸ شاهد تحول خوبی در روستاها بودیم و برای سال ۹۹ نیز این طرح ادامه خواهد داشت.
فرماندار شهرستان ملایر ادامه داد: در زمینه پرداخت تسهیلات کارورزی مقرر شد توسط دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف طرح کارورزی برای فارغ التحصیلانی که در ۲ سال گذشته بیش از یک ماه بیمه نداشته باشند و سن آن‌ها حداکثر ۳۵ سال باشد کمک هزینه کارورزی پرداخت گردد.
وی در این رابطه ادامه داد: سهم بیمه کارفرما نیز به‌مدت ۲۱ ماه توسط دولت پرداخت می‌گردد و کارفرمایان مشمول قانون کار نمی شوند.
وی همچنین افزود: کارفرمایانی که از نیروی طرح کارورزی استفاده می‌کنند، بدون دغدغه قوانین دست و پا گیر می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی همچنین از شرکت‌های خصوصی درخواست کرد: تاجایی‌که امکان دارد از نیروهای بومی برای پرکردن ظرفیت اشتغال خود استفاده کنند.
وی در پایان گفت: تعهد اشتغال امسال شهرستان ۳ هزار و ۲۷۵ مورد است که باید تا پایان هر ۳ ماه ۲۵ درصد از این تعهد تحقق یابد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com