ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142447 تاریخ انتشار:  1404-01-18 - 11:00 تعداد بازدید:  235
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اختصاص ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه نهاوند- فیروزان- کنگاور

مادستان


 نهاوند - کمالوند - خبرنگار همدان پیام: تاکنون پروژه نهاوند فیروزان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرار است تا آغاز ماه محرم، 2 بانده و زیر بار ترافیک برود، تسریع در تکمیل پروژه‌های راه‌سازی برای کاهش تصادفات جاده‌ای ضرورت دارد.

نماینده مردم نهاوند در مجلس با تأکید بر اهمیت حمل‌ونقل جاده‌ای در ایام سفرهای نوروزی، خواستار اقدامات جدی از سوی وزارت راه و شهرسازی، پلیس راه و سایر نهادهای مسئول برای کاهش تصادفات و بهبود وضعیت جاده‌ها شد.

علیرضا نثاری، با اشاره به افزایش سفرهای جاده‌ای در این ایام، بر ضرورت هماهنگی نهادهای اجرایی برای تأمین ایمنی مسافران تأکید کرد. انتظار داریم وزارت راه و شهرسازی، پلیس راه و سایر دستگاه‌های مسئول با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات ایمنی مؤثر، شرایطی فراهم کنند که هموطنان در سراسر کشور با آرامش و سلامت سفر کنند و بدون حادثه به مقصد خود بازگردند.

نماینده مردم نهاوند در مجلس با اشاره به ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان، افزود: رانندگی در حالت خواب‌آلودگی و با سرعت غیرمطمئنه یکی از دلایل اصلی تصادفات جاده‌ای است.

از سوی دیگر، بسیاری از جاده‌های کشور در حال تعمیر یا توسعه هستند که این مسأله نیازمند مدیریت صحیح و رعایت نکات ایمنی از سوی پیمانکاران است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بر لزوم اجرای صحیح پروژه‌های راه‌سازی تأکید کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی، با محوریت سازمان راهداری و شرکت توسعه زیربناها، باید پیمانکاران را به رعایت نکات ایمنی در پروژه‌های در حال اجرا ملزم کند. خط‌کشی مسیرها، نصب علائم هشداردهنده، نوسازی تجهیزات جاده‌ای، رنگ‌آمیزی سرعت‌کاه‌ها و ایجاد روشنایی در نقاط حادثه‌خیز از جمله اقداماتی است که باید با سرعت بیشتری انجام شود.

وی همچنین از بازدید اخیر اکبری، رئیس سازمان راهداری، از شهرستان نهاوند خبر داد و افزود: خوشبختانه در این بازدید دستورات مهمی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان صادر شد و امیدواریم بزودی شاهد اجرایی شدن آنها باشیم.

نثاری به وضعیت نامناسب محور نهاوند- بروجرد- فیروزان - کنگاور اشاره کرد و گفت: این مسیر یکی از پرترددترین جاده‌های کشور است که ۳۵ درصد زائران عتبات عالیات از آن عبور می‌کنند، اما متأسفانه در سال‌های گذشته اقدامات مؤثری برای بهسازی آن انجام نگرفته است.

وی از اختصاص ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی و اوراق مرابحه برای این پروژه خبر داد و افزود: این پروژه تاکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قرار است تا آغاز ماه محرم، مسیر نهاوند تا فیروزان دو بانده و زیر بار ترافیک برود.

همچنین، عملیات زیرسازی مسیر فیروزان تا هنگام که بخشی از آن در استان کرمانشاه قرار دارد، تا پایان امسال آغاز خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

نماینده مردم نهاوند تأکید کرد: این محور از نظر تصادفات یکی از خطرناک‌ترین جاده‌های استان است، به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵۰ نفر در آن کشته یا زخمی شده‌اند. به همین دلیل، اولویت اصلی سازمان راهداری در استان همدان، بهسازی و 4خطه کردن این مسیر است.

نثاری با اشاره به دیگر اقدامات حوزه راهداری در شهرستان نهاوند گفت: روکش آسفالت جاده‌های روستایی، بهسازی و تعریض راه‌های شریانی، ایجاد زیرگذرها و تقاطع‌های غیرهمسطح، نوسازی و ایمن‌سازی مسیرهای پرخطر از جمله اقدامات حوزه راهداری در نهاوند است.

اقامت ۱۵ هزار گردشگر در ملایر

 تا پایان روز ۱۵ فروردین ۱۵هزار و۴۰۹ گردشگر در مراکز رسمی، غیررسمی و اضطراری شهرستان ملایر اقامت کردند.

رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان ملایر با بیان این مطلب اظهار کرد: بیش از ۲۰۷هزارو۴۹۲نفر نیز از جاذبه‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی و دست‌ساز در این شهرستان بازدید کردند که به ترتیب بیشترین بازدید از مجموعه جهان کوچک با ۴۴۹۴۵ نفر، باغ تاریخی سیفیه با ۴۰هزارو۲۶۰ نفر، بازار تاریخی با ۱۰هزارو۶۴۰ نفر، موزه‌ها ۱۰هزارو10نفر و مجموعه کروکودیل ۹هزارو ۷۵ نفر مورد بازدید قرار گرفتند.

ابراهیم جلیلی گفت: در بحث اقامت در مقایسه با سال قبل شاهد رشد ۱۱ درصدی، در نظارت رشد ۳۰ درصدی و در بازدید از جاذبه‌ها شاهد رشد ۳۵ درصدی بودیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر بیان کرد: بازار مبلمان منبت در شهر ملایر، جوکار، شهرک صنعتی خوشه مبلمان منبت و روستای دهنو آورزمان با توجه به جشنواره در طول ایام نوروز فعال بود و علاوه بر بازارچه‌های دائمی، بازارچه‌های موقت صنایع‌دستی در محل موزه و جهان کوچک در ایام نوروز فعالیت داشتند.

امرایی سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) ملایر شد

 غلامرضا امرایی به عنوان سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) ملایر منصوب شد.
امرایی با ابلاغ علیرضا بهزادی، مدیر شبکه بهداشت ملایر به عنوان سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) ملایر معارفه شد و از زحمات محمدبیگی در طول مسئولیت در این سمت تکریم به عمل آمد.

طرح کیان با هدف آموزش پیشگیری از اعتیاد در ملایر برگزار شد

 با مشارکت اداره بهزیستی شهرستان ملایر و اداره فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری ملایر، طرح کیان (کارمندیاری) با محوریت آموزش پیشگیری از اعتیاد و با هدف آگاهی‌بخشی و توانمندسازی سبزبانان زحمتکش سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری و پاکبانان خدوم حوزه معاونت خدمات شهری درباره خطرات مصرف مواد مخدر و راهکارهای پیشگیری از اعتیاد با حضور کارشناس محترم حوزه پیشگیری اداره بهزیستی برگزار شد.

شهردار ملایر گفت: طرح کارمندیاری در کوتاه‌مدت به کاهش اثرات منفی استرس شغلی و افسردگی، یادگیری مهارت‌های زندگی و مقابله‌ای از جمله تاب‌آوری، افزایش بهره‌وری سازمانی و ارتباط مؤثر بین کارکنان و خانواده‌ها کمک می‌کند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com