| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 115168 |
تاریخ انتشار: 1399-10-25 - 09:29 |
تعداد بازدید: 367 |
|
|
|
|

شرکت سیمان نهاوند ۱۵۰ هزار تُن سیمان به مناطق سیلزده اهدا کرد
مادستان
نهاوند- خبرنگار همدانپیام: رئیس بنیاد مستضعفان قول تأمین و اهدای سیمان موردنیاز مناطق آسیبدیده از سیل و زلزله سالهای اخیر را داده است. بیش از یک میلیون تُن سیمان اهدایی بنیاد مستضعفان در گروه سیمان تهران تأمین میشود و سیمان نهاوند نیز با اهدای بیش از ۱۵۰ هزار تُن سیمان، از فعالترین شرکتهای گروه بوده است.
مدیرعامل شرکت سیمان تهران در بازدید از کارخانه سیمان نهاوند با بیان اینکه در مجموعه سیمان نهاوند بیش از ۹۰ درصد مدیران و سرپرستان بومی منطقه هستند، تصریح کرد: این موضوع هم مایه خوشحالی و مباهات است و هم نشاندهنده افزایش توانمندیهای پرسنل در سالهای گذشته است.
سیدعباس حسینی با قدردانی از زحمات مدیران فعلی و پیشین شرکت سیمان نهاوند، افزود: رشد و تعالی نیروهای امروز مرهون تلاش و پیگیری تمامی این مدیران بوده و این امر نوعی اطمینان خاطر برای ما ایجاد کرده است.
وی افزود: برنامهریزی جدی و بیش از پیش برای اجرای سرویسهای نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (PM) و حتی سیستمهای مدیریتی کلانتر نظیر «TPM» و نظایر آن باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت سیمان تهران، هدفگذاری برای عبور از بحرانهای پیشرو در سال مالی آتی را خواستار شد و تصریح کرد: شرکت سیمان نهاوند باید با وجود مشکلات عدیده مانند دشواری تأمین قطعات، جابهجایی پول، مشکلات حوزه حملونقل و … با ترسیم استراتژی درست و انجام برنامهریزی، یک نهضت کاهش هزینه تولید را برای سال مالی آینده مدنظر داشته باشد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|