| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 124054 |
تاریخ انتشار: 1401-03-12 - 07:00 |
تعداد بازدید: 271 |
|
|
|
|

اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهم ترین اولویت ماست
مادستان
ملایر-خبرنگار همدان پیام: اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اولویت اصلی کار ماست و به گفته مقام معظم رهبری اجرای این سند مهم تراز گفتن آن است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ملایر در نشست خبری و درجمع اصحاب رسانه اولویت کاری خود را اجرای سند تول بنیادین آموزش و پرورش دانست و گفت:محوریت این سند بنیادین براساس آموزه های دینی، خط فکری نخبگان اسلامی و اهل بیت طراحی شده است و حتی تئوری های خوب آموزشی از سراسر دنیا نیز در این سند تحول دیده شده است.
مهدی عابدینی نیا با اشاره به اینکه این سند در دولت های قبل نادیده گرفته شده و یا بسیار کم مورد توجه بوده است، افزود: براساس این سند بنیادین برش های خاصی صورت گرفته است که این برشها به صورت سالانه ، استانی و شهرستانی است.
وی گفت: یکی از مبحث های مهم این سند این است که مدارس ما باید نقش تربیتی داشته باشند و براین اساس اجرای طرح شهید خرازی در شهرستان ملایر در دستور کار قرار گرفته است و برای اجرای این طرح مدارس و فضاهای ورزشی این اداره به صورت رایگان به این طرح اختصاص داده شده است.
عابدینی دررادامه با اشاره به برگزاری کنکور سراسری در شهرستان گفت: هزارو ۶۴۸ دانش آموز ملایری برای تصاحب صندلی های دانشگاه در کنکور امسال نام نویسی کرده اند.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و آسیب ناشی از این بیماری به بخش آموزش دانش آموزان گفت: شیوع این ویروس و مجازی شدن آموزش در سراسر کشور با عث افت تحصیلی دانش آموزان شد و متاسفانه عده ای از دانش آموزان نیز ترک تحصیل کردند.
عابدینی نیا هم چنین با اشاره به عدالت آموزشی درمناطق محروم شهرستان اشاره کرد وگفت : به دنبال ارتقا سطح آموزش و عدالت آموزشی در سراسر شهرستان هستیم
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اوقات فراغت دانش آموزان گفت: با تعدادی از سازمان های مردم نهاد و ارگان هت به طور مستقیم و غیر مستقیم همکاری میکنیم.
وی هم چنین به ارائه خدمات ارزان توسط دوکانون آموزش پرورش در شهرستان اشاره کرد و گفت: کلاس های مختلف ورزشی و آموزشی را برای اوقات فراغت دانش آموزان در نظر گرفته ایم.
وی هم چنین به طرح ۵۰ روزه مصباح الهدی در شهرستان اشاره کرد وگفت: در این طرح خدمات متنوع و مختلفی برای دانش اموزان ارائه می شود.
رئیس اداره آموزش و پرورش ملایر هم چنین به ده طرح مهم و نیمه کاره شهرستان اشاره کرد و گفت: این طرح ها در قالب نامه ای برای وزیر آموزش و پرورش لیست کرده ایم که در سفر ایشان به ملایر تقدیم خواهیم نمود که بتوانیم اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژهها را جذب کنیم.
وی هم چنین به طرح شهید سلیمانی اشاره کرد وگفت: دراین طرح ساخت ۵ زمین چمن مصنوعی در دستور ساخت است که سازمان نوسازی مدارس مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار نیز به آن اختصاص داده است.
وی با تاکید براینکه پذیرای انتقادات سازنده خبرنگاران هستیم گفت: مبنای کار خودرا نیز بر صداقت و شفافیت گذاشته ایم.
وی در پایان گفت: امسال در سطح استان همدان ۲۰۰۰ نیروی انسانی کم داریم و در شهرستان ملایر حدود ۵۰۰ نیرو کسری داریم که این کسری ها به دلیل بازنشستگی نیروهای انسانی ما بوده است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|