ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137017 تاریخ انتشار:  1402-12-17 - 10:00 تعداد بازدید:  306
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون استاندار در آیین معرفی شهردار اسدآباد اعلام کرد
بازارهای تخصصی مأموریت شهردار اسدآباد

مادستان


در دوره ششم شورا شهری شهر اسدآباد،2 شهردار از سمت خود استعفا داد و اعضای شورای شهر به دنبال انتخاب سومین شهردار بود که در نهایت با رأی اعضای شورا، رئیس شورای شهر به عنوان شهردار انتخاب شد.

24 آبان 1402 شهردار جدید اسدآباد از طرف شورای شهر معرفی شد که بعد از گذشت حدود3 ماه بالاخره شهردار اسدآباد به طور رسمی معرفی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان سه‌شنبه ۱۵ اسفند در مراسم تکریم و معارفه شهردار اسدآباد گفت: از شهردار جدید اسدآباد درخواست داریم به ایجاد و بازارهای تخصصی در این شهر توجه ویژه داشته باشند.

امیررضا یوسفیان افزود: شهر اسدآباد مبادی ورود بار و مسافر از استان‌های بالادست و غرب کشور بوده و بار و مسافر این استان‌های بالادست و غرب کشور از این مسیر عبور می‌کند و این امر از ظرفیت و نقش مؤثری در اشتغال، تولید و گردشگری شهرستان برخوردار است و توجه ویژه شهردار جدید نسبت به این ظرفیت‌ها و زیرساخت و روساخت‌های آن ضرورت بسیاری دارد.

یوسفیان با تأکید بر اینکه دوستان در حوزه مناطق شهری پیشنهادات خود را ارائه دهند، انعطاف و تصویب آن در کمیسیون ماده ۵ و کمیسیون زیربنا با ما، ادامه داد: از شهردار جدید اسدآباد درخواست داریم انعطاف، پیگیری و برنامه‌ریزی در شهر اسدآباد را سرلوحه کار خود قرار داده و ما نیز قول می‌دهیم برای حل مشکلات پیگیر باشیم.

وی ادامه داد: توجه و پیگیری طرح تفصیلی و طرح جامع، موضوع ماده ۹۹ و ۱۱۱ و طرح بازآفرینی شهری و توجه به موضوعات فرهنگی از دیگر مواردی بود که معاون استاندار همدان نسبت به توجه ویژه شهرداران جدید به آن تأکید کرد و بیان کرد: زمانی می‌توان در مدیریت شهری موفق بود که به خاستگاه مردم و دغدغه مردم بپردازیم، هر جا که از مردم فاصله بگیریم برنامه‌ها مغفول و روی زمین می‌ماند.

یوسفیان با تأکید بر اینکه توجه به مطالبات مردم موضوع محوری مدیریت شهری است، تصریح کرد: مدل مدیریت شهری شهرهای موفق، توانمندسازی اجتماعی است، بنابراین از شهردار جدید می‌خواهیم به مطالبات اجتماعی و راه‌حل‌هایی که به برون‌رفت مردم از دغدغه و مشکلات حوزه شهری کمک می‌کند، توجه دوچندان داشته باشد.

وی خطاب به شهردار جدید گفت: اگر توانستیم بدون واسطه با مردم صحبت کنیم، مطمئن باشید راه‌حل بسیاری از مشکلات در نزد آنها است به شرط اینکه جو فاصله‌ها با مردم را برداریم و بیشتر به مردم نزدیک شویم.

یوسفیان در پایان مطرح کرد: حضور پرشکوه مردم در پای صندوق‌های رأی همانند دوره‌های گذشته وظیفه ما نسبت به مردم را سنگین‌تر کرده و اگر برای خدمت به مردم پشت این میزها جان دهیم، ثواب است.

بنا بر این گزارش، پس از استعفای شهردار قبلی، ۶ گزینه برای این پست مورد بررسی قرار گرفتند که در رأی گیری انجام شده شرکایی توانست با کسب حداکثر آرا شهردار شود.

شرکایی سابق بر این عضو و رئیس شورای شهر اسدآباد بوده است.او متولد سال ۶۱ و مهندس معماری است.

به گزارش ایسنا، در این مراسم «قاسم‌علی شرکایی» به عنوان شهردار جدید اسدآباد معرفی و از خدمات «علی‌حسن امیدی» سرپرست شهرداری تقدیر شد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com