ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : يكشنبه ، 29 شهريور 1405

Today : Sun, September 20, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  112110 تاریخ انتشار:  1399-07-06 - 11:51 تعداد بازدید:  296
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فرماندار نهاوند در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت تعاون مطرح شد:
درمانگاه تامین اجتماعی نهاوند پاسخگوی جمعیت۲۰۰هزار نفری نیست

مادستان

 نهاوند- معصومه کمالوند- خبرنگار همدان پیام: مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون در استان همدان روز گذشته  به میزبانی فرمانداری نهاوند با هدف بررسی موانع اشتغال و ارائه راهکار برای رفع موانع و اجرای ابتکارهایی در تقویت اشتغال و اقتصاد مردم بویژه در روستاها، در قالب شورای هماهنگی تشکیل جلسه دادند.
فرماندار نهاوند در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون گفت: نهاوند ظرفیت های بسیاری دارد اما بعضی از آنها راکد مانده است باید تلاش کرد این ظرفیت ها را به حالت فعال بازگرداند و باتوجه به اینکه نیمی از جمعیت شهرستان را روستاها تشکیل داده اند، اما وزارت خانه رویه کار را به سمت صنعتی شدن برده است که مردم و بخصوص مشاغلی که در حوزه سنتی بوجود آمده‌اند را متضرر کرده و مردم هم آسیب دیده‌اند!
مراد ناصری تاکید کرد: از اداره کار مطالبه داریم تا ارائه تسهیلات مشاغل خانگی به دامپروری ها و توجه به تعاونی های فعال و‌...برخی تعاونی‌ها را تسهیل کنند
ناصری با بیان اینکه  یک چهارم جمعیت شهرستان (۱۶هزار بیمه شده )در حوزه تامین اجتماعی هستند، اما مشکل موجود یک درمانگاه تک شیفت است که نیاز شهرستان۲۰۰هزار نفری  را پاسخگو نیست!
ناصری همچنین با بیان اینکه محصولات باغی نهاوند سرشار است اما صنایع تبدیلی همچنان از جمله مطالبات مهم شهرستان است گفت: ۹۰درصد تولید گشنیز استان و بیش از ۶۰درصد کشور از نهاوند است اما در این حوزه فعالیتی برای مانع شدن از خام فروشی و از طرفی ایجاد اشتغال انجام نشده است.
 پایه ارتباطات قوی در کشور
برای رفع مشکلات نهاوند هستم
 نماینده نهاوند در مجلس در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون در نهاوند گفت: از مدیران حاضر استان در این جلسه می خواهم موانع نهاوند را با رایزنی با مسولین بالادستی شان در کشور، رفع کنند ماهم اعلام آمادگی می کنیم و از ارتباطات قوی که با مدیران فرا استانی دارم در این زمینه برا رفع مشکلات شهرستان استفاده خواهم کرد.
علیرضا شهبازی ادامه داد:  در نهاوند مشکلاتی هست که لازمه رسیدن به توسعه استان، رفع این مشکلات و تقویت زیرساخت ها در مرکز استان است.
با پیگیری هایی که داشته ایم وقرار بوده ابلاغ هم شود ارتقا درمانگاه تامین اجتماعی نهاوند به ۲شیفت است که از اجرا نشدن آن متعحبم!
وی تاکید کرد:با توجه به  فاصله نهاوند با مرکز استان ضرورت دارد که اماکانات و زیرساخت ها تقویت شود تا ترددها به مرکز استان کمتر شود آن هم در شرایط اقتصادی فعلی که دامن گیر مردم شده است.
 آسیب مردم از کرونا
و سواستفاده برخی
 امام جمعه نهاوند هم در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون گفت:  در دوران کرونا عده ای آسیب دیدند گرچه  برخی نیزسواستفاده های کلانی می کنند.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی گفت: از مدیران میخواهم مشکلات مردم را رفع کنند مردم شایسته خدمات خوب هستند و مشکلات بسیاری را تحمل کرده و برخی کم لطفی های مسولین را هم بخاطر انقلاب نادیده گرفته اند.
 پرداخت بیش از ۱۰هزار مورد
بیمه بیکاری
 مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون در نهاوند گفت: ۱۰هزار و ۵۰۰ مورد بیمه بیکاری کرونا پرداخت شده است.
احمد توصیفیان افزود: از اهداف گام دوم شفاف سازی و مبارزه با فساد بوده که سامانه جامع شفافیت هم به همین منظور رونمایی و فعال شده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه سامانه جامع روابط کار هم برهمین مبنا فعال شده است، تاکید کرد: برنامه ۳ساله اشتغال برای استان در بحث اشتغال و سرمایه گذاری با تقسیم کار بین دستگاههای استان و شهرستان و ارائه گزارش کار ماهانه،در حال تحقق است.
توصیفیان گف:  با توجه به دستورالعمل های موجود از اواخرسال ۹۷ ، تسهیلات به دام های سنتی در کل کشور ممنوع شد و درخواست شد تا این تسهیلات به سمت اولویت های دیگر استان بروند. که در نهاوند باید به سمت کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، لبنیات و.. سوق داده شود.
 وی با بیان اینکه ۵۲میلیارد تومان تسهیلات روستایی برای یک هزار و ۶۵ اشتغال از ابتدای طرح سال ۹۷ با نرخ ۶درصد پرداخت شده است، گفت: امسال در حوزه بهزیستی ۵۶میلیارد و در حوزه  کمیته امداد ۱۳ میلیارد تسهیلات ارائه شده است. همچنین مشاغل خانگی۵۹۰میلیون تومان سال گذشته امسال هم۶۰۰میلیون تومان برای حوزه مشاغل خانگی در شهرستان ارائه شده است.
توصیفیان تاکید کرد:  ازمجموع اعتبارات کار در استان تاکنون ۹۴درصد ارائه شده است و برای باقی مانده این درصد نیز منتظر تایید طرح های ارائه شده هستیم.
 نخستین زن بازنشسته بیمه روستایی
سماواتی، مدیرعامل صندوق بیمه روستایی استان در جلسه شورای هماهنگی مدیران کل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون هم  گفت: نخستین زن روستایی با ۶۵سال سن و ۱۵سال سابقه و ۵سال هم ارفاق دولت، امروز در نهاوند با حقوق ماهانه ۸۰۰هزار تومان بازنشسته شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com