| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 133533 |
تاریخ انتشار: 1402-05-10 - 09:22 |
تعداد بازدید: 1299 |
|
|
|
|

کبودراهنگ رتبه دوم تصادفات استان
مادستان
کبودراهنگ اکرم حمیدی خبرنگار همدانپیام :شهرستان کبودراهنگ رتبه دوم تصادفات را در استان دارد و وضعیت برخی مسیر ها بسیار نامناسب است ونیازمند توجه ویژه مسولان کشوری و استانی است.
نشست و بررسی مشکلات حوزه بنیاد مسکن، راهداری ، راه و شهرسازی در محل شهرداری کبودراهنگ باحضورفرماندارو نماینده مردم کبودراهنگ وبهار در مجلس شورای اسلامی و با حضور مدیران کل استان همدان در حوزه مسکن، راهداری و شهرسازی،معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار ،بخشداران ،شهرداران ومدیران مربوطه شهرستانی در شهرداری کبودراهنگ برگزار شد.
فرماندار شهرستان کبودراهنگ در این نشست اظهار داشت : با توجه به اینکه رتبه دوم تصادفات در استان را داریم وضعیت برخی مسیرها اصلا خوب نیست و نیاز به تلاش مضاعف،اتحاد و تعامل مدیران استانی و شهرستانی است و توجه ویژه مسولان کشوری را نیز می طلبد تعداد ۴۰ دستگاه ماشین آلات راهداری داریم که ۱۰ دستگاه آن سالم نیست فرسوده هستند.
نماینده مردم کبودراهنگ و بهاردر مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: هدف همه ما از جمع شدن در این مکان بررسی و رایزنی و تبادل نظر برای حل مشکلات سه حوزه مسکن، راهداری و راه و شهرسازی است مسئله تامین مسکن که دغدغه دولت، مجلس و درکل نظام است باید تدبیری شود کسانی که واقعا برای تامین مسکن با مشکل مواجه هستند به راحتی بتوانند برای خودشان سرپناهی داشته باشند.
توسلی افزود :بنیاد مسکن باید تسهیلات ویژهای برای منطقه کم برخوردار ما درنظربگیرد هم در بحث تامین زمین در روستاها و هم تسهیلات مقاوم سازی و مساعدتهای ویژه دیگراز مردم این منطقه شود .
وی خاطرنشان کرد : شهرستان کبودراهنگ ۵۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد که در زمستان بیشتر این مسیرها برفگیر هستند لذا با وجود خرابی آسفالت راه ها که برخی مسیرها توسط ماشین آلات معادن خراب شده اند نیازمند نوسازی تجهیزات و ماشین آلات راهداری و روکش برخی مسیرها هستیم که در سال گذشته هم اعتبارات خوبی برای شهرستان گرفتیم و هم آسفالت ریزی مطلوبی داشتیم.
رضایی، مدیرکل بنیاد مسکن استان همدان نیز در این جلسه بیان کرد: شهرستان کبودراهنگ به لحاظ اجرای طرح های هادی و بهسازی معابر روستایی وضعیت مطلوبی دارد در کل ۱۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان طرح هادی شروع شده است که برخی فازها تمام و برخی نیز درحال انجام است اگر برای تمام ۱۲۰ روستا طرح بازنگری خواسته شود ما خدمت مردم هستیم.
آهکی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیزدر این نشست گفت: ۲ ماشین به ماشین آلات در حال کار جاده خلعت آباد اضافه خواهد شد فراخوان به بخش خصوصی نیز داده شده است تقاطع روستای نوآباد، دوربرگردون های دستجرد و شاوه نیز ایمن سازی می شود نقاطی که نیاز به نصب علائم دارند حتما نصب خواهند شد و چند نقطه نیز چراغ چشمک زن نصب می شود.
صالحی مدیرکل راه و شهرسازی نیز بیان کرد: بازنگری طرح جامع گل تپه را در دستور کار قرار خواهیم داد طبق درخواست نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی و شهردار گل تپه این کار انجام خواهد شد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|